Isabel Miralles ha estat elegida com a nova Secretària General de l’Agrupació Socialista Palma-Ponent

Amb l’Assemblea de Palma-Ponent comença la renovació de les estructures de districte del PSIB-PSOE a Palma

Aquest dimecres s’ha celebrat l’Assemblea de l’Agrupació Socialista de Palma-Ponent que ha donat l’inici al darrer esglaó de renovació del PSIB-PSOE Palma amb les Assemblees de les quatre agrupacions locals de districte. Conclou així el procés de renovació interna que començà l’octubre amb el congrés federal del PSIB-PSOE i els posteriors congressos del PSIB, de la Federació Socialista de Mallorca i del PSIB-PSOE Palma.

Després de ser elegida com a Secretària General, Isabel Miralles, ha començat el seu discurs agraint als seus companys i companyes de partit la confiança. Miralles recull el testimoni després de la Comissió Gestora que dirigia l’Agrupació des de fa mesos.

Miralles ha comentat que “la nostra Agrupació ha sofert molts de canvis en els darrers anys. Han estat un anys complicats per a tots, que no han estat favorables per sumar militància i tampoc per organitzar activitats, per tot això, m’he presentat com a Secretària General de l’Agrupació Socialista de Palma-Ponent”.

La nova comissió executiva tindrà el repte de preparar l’Agrupació per a fer feina a peu de carrer, en contacte amb el teixit associatiu i amb presència als barris de tot el districte Ponent.

Jose Hila, Secretari General del PSIB-PSOE Palma i batle de Palma ha participat a l’Assemblea de Palma-Ponent i ha animat a la nova executiva i a tota la militància de l’Agrupació a fer feina de valent per fer possible una tercera legislatura consecutiva de governs d’esquerres a Palma. A més, Hila ha afirmat que “els Socialistes afrontem la renovació del partit amb més força, unitat i il·lusió que mai i això ens fa imparables davant la dreta i l’ultra dreta”.

En l’Assemblea també ha participat Catalina Cladera, Presidenta del Consell de Mallorca i Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, que ha volgut donar l’enhorabona a Isabel Miralles. “Ara, tenim un gran repte per davant, és important que el partit estigui fort, unit i mobilitzat. Especialment en el moment d’incertesa que estam vivint amb la guerra provocada per Rússia” ha afegit Cladera.

La nova Comissió Executiva és la següent:

Secretària general: Isabel Miralles

Secretari d’organització: Abderrahim Oudrassi

Secretària d’igualtat: Mamen Nombela

Secretari d’acció electoral: Manuel Fernández

Secretària de barris: Josefa Vaca

Secretari de comunicació: Jaime Miguel Benítez

Secretària de salut: Marina Salas

Secretari de formació: Antoni Martín

Secretària de coordinació institucional: Encarna Gracia

Secretari de drets socials: Karim Bakhat

Secretari d’idees, programes i model de ciutat: Eduard Soriano

Vocals:

Isabel Blokker

Javier Palmer

Patricia Nájera

Víctor Fernández

Rosa Rotger

Ismael Gutiérrez

Maria Terrades

Margarita De Noia

Beatriz Ramírez

Leave a Reply