Adrián García repeteix al capdavant de l’Agrupació Socialista Palma-Eixample

L’Assemblea ha reelegit al regidor socialista d’Hisenda com a  Secretari General de l’Agrupació

Aquest dijous s’ha celebrat l’Assemblea de l’Agrupació Socialista de Palma-Eixample que segueix a l’Agrupació de Palma-Ponent en el procés de renovació de les agrupacions locals de districte del PSIB-PSOE a Palma. Conclou així el procés de renovació interna que començà l’octubre amb el congrés federal del PSOE i els posteriors congressos del PSIB, de la Federació Socialista de Mallorca i del PSOE Palma.

Adrián García ha estat reelegit com a Secretari General de l’Agrupació Palma-Eixample i continua al capdavant d’ençà que va assumir aquesta responsabilitat l’any 2017.

La nova comissió executiva tindrà el repte de continuar fent feina a peu de carrer, amb contacte amb el teixit associatiu i amb majors presència a barris com Plaça de Toros, Bons Aires, Camp Redó o Son Oliva, entre altres.

Jose Hila, Secretari General del PSIB-PSOE Palma i batle de Palma ha participat a l’Assemblea de Palma-Eixample i ha animat a la nova executiva i a tota la militància de l’agrupació a fer feina de valent per fer possible una tercera legislatura consecutiva de governs d’esquerres a Palma. A més, Hila ha afirmat que “els socialistes fem política a peu de carrer, parlant amb els nostres veïns i veïnes. El PSOE fuig de populismes, nosaltres el que prometem, ho complim”.

En l’Assemblea també han participat els companys Cosme Bonet i Rafel Oliver del PSIB-PSOE, Marc López i Tomeu Bauzà de la Federació Socialista de Mallorca; així com altres companys i companyes del Partit.

La nova Comissió Executiva és la següent:

Presidenta: Teresa Riera

Secretari general: Adrián García

Secretari d’organització i acció territorial: Sergio Gómez

Secretària de relacions institucionals: Susanna Moll

Secretari de política municipal: Andreu Alcover

Secretària d’acció electoral: Patricia López

Secretari d’innovació: Carles Bona

Secretària d’agenda feminista: Cristina Ferrer

Vocalies:

Francisco Ducrós

Rosa Mª Alberdi

Vicenç Thomàs

Rosario Sánchez

José Cascales

María Ángeles Fernández

Jordi García

Miriam Muñoz

Rafael Navarro

Lily Appadoo

Victoria Ramos

Juan Antonio Lobón

Maribel Cervilla

Leave a Reply