Els Socialistes de Sóller denuncien que el batle acumuli 5 persones amb dedicació exclusiva i tingui aturada l’activitat de l’Ajuntament

Jaume Mateu: “No ha estat capaç de dur cap punt al Ple mentre s’hauria pogut dur l’expedient per permetre plaques solars a les teulades, subvencions per a entitats socials, el projecte del nou centre de dia, etc”

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Sóller, Jaume Mateu, ha denunciat que el Govern municipal, format pel Partit Popular, El Pi i Sebastià Aguiló -exregidor de C’s i ara de Seny i Sentit-, i liderat per Carlos Simarro hagin convocat un plenari amb només un punt del dia per aprovar la contractació d’una nova plaça de dedicació exclusiva amb la qual, ja acumulen sis persones en aquesta posició.

D’aquesta manera, el socialista ha expressat que “una vegada més els tres partits que ens governen han enganat a tot el poble en un Ple buit on només s’ha duit un punt amb un contingut: crear una nova dedicació exclusiva a l’equip de govern municipal”. Així, Mateu ha explicat que “ja acumulen 4 regidors i el batle cobrant un bon sou de l’Ajuntament, tot un rècord, ja que en l’anterior mandant, amb el Govern del PSIB-PSOE i Més eren només 2 persones amb un sou més baix”.

Mateu ha incidit que “tenir cinc persones amb dedicació exclusiva i no ser capaç de dur cap punt al Ple per millorar Sóller i la vida dels ciutadans, només vol dir una cosa: que el pacte PP-Pi-Aguiló és incapaç de gestionar l’Ajuntament”. El socialista ha subratllat que “el batle i els regidors es dediquen a fer-se fotos, mentre els expedients s’acumulen i, ni tan sols, es convoquen comissions informatives suficients per poder demanar com es troben certs assumptes”.

Projectes abandonats per l’Ajuntament

El socialista ha exposat que l’Ajuntament està abandonant determinats projectes que millorarien la vida dels sollerics i solleriques. Per exemple, Mateu ha fet esment a l’expedient per permetre plaques solars a les teulades, la convocatòria de subvencions per a entitats socials o esportives o el projecte per a un nou centre de dia.

Mateu ha recordat que “encara a Sóller no tenim uns nous pressupostos, fa dos anys que funcionam amb uns comptes prorrogades que no s’adapten a les necessitats de la gent i a la realitat del municipi de Sóller”. En relació amb això, també ha insistit que el batle podria dur a terme l’expedient per un paquet d’ajudes per als sectors econòmics, entre d’altres molts temes.

Finalment, Mateu ha criticat que “a poc més d’un any d’acabar el mandat, els socialistes només esperam que no deixin la caixa buida, com ha fet Simarro cada vegada que ha governat, per, després, governar els socialistes i arreglar els desastres que ens ha deixat d’herència”.

Leave a Reply