Alfonso Rodríguez reelegit Secretari General dels Socialistes de Calvià amb l’objectiu de revalidar la batlia el 2023

A l’assemblea hi ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, el secretari d’Organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, i el Secretari General dels Socialistes de Palma, José Hila

Els Socialistes de Calvià han elegit la nova direcció del partit aquest dissabte i han tornat a donar la seva confiança a Alfonso Rodríguez que continua al capdavant de l’Agrupació Socialista de Calvià amb el 79,5% dels vots. Una elecció que s’ha fet durant l’assemblea de l’agrupació on la militància podria triar entre dues candidatures.

D’aquesta manera, el Secretari General dels Socialistes de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha volgut agrair a tota la militància socialista de Calvià el seu vot de confiança i s’ha compromès a “començar a treballar des de ja amb tota la nova executiva per millorar i continuar transformant la vida de la gent, però, fonamentalment, d’aquells que tenen més dificultats”.

Per la seva banda, Cladera ha volgut posar en valor la feina feta durant aquests anys al municipi de Calvià i ha exposat que “he vist molta unitat, però no ens podem confiar i hem de fer que el municipi de Calvià es tenyeixi encara més de vermell”, i hi ha afegit que “no hem de permetre que la l’extrema dreta avanci ni un mil·límetre”.

Així, Cladera ha expressat que “nosaltres som l’únic partit que pot aturar a la ultradreta perquè ells estan amenaçant tots els avenços que hem aconseguit fins ara”, a més a més la Secretària General ha incidit que “cada vegada que hi ha un socialista a les institucions, hi ha un nou dret que es consolida i no podem deixar que aquests drets es perdin”.

La nova executiva dels Socialistes de Calvià està formada per un total de 17 persones amb experiència, renovació i joventut que tenen com a principals objectius fer més fort el partit a Calvià i revalidar la batlia el 2023. Així, a Rodríguez li acompanyen el secretari d’Organització, Juan Recasens; el secretari de Comunicació, Joan Méndez; la secretària de Política Municipal, Luisa Zian; el secretari de Formació, Emir Al-Hasani; la secretària d’Igualtat, María Peñarrubia.

A més del secretari de Turisme Sostenible, Enrique Guerrero; la secretària de Moviments Socials, Mercedes Villar; la secretària de Transició Ecològica, Ariadna Carigüela, i els i les vocals Juan Cuadros, Marta de Teba, Nati Francés, Xisco Guarí, Antonio Lázaro, Jabo, Molina, Paquita Muñoz i Bárbara Portells.

Leave a Reply