Jaume Mateu: “Un canvi de bon de veres és possible a Sóller. Tenim un projecte obert on tots els veïnats i veïnades hi poden aportar”

El candidat a la batlia de Sóller, Jaume Mateu, ha llançat un vídeo a les xarxes socials per explicar el seu projecte i les mancances que té actualment el municipi

El candidat a la batlia de Sóller, Jaume Mateu, ha afirmat que “un canvi de bon de veres és possible a Sóller”. Per fer possible aquest canvi, diu Mateu que tenen “un projecte obert on tots els veïnats i veïnades poden aportar les seves idees i suggeriments per fer de Sóller un lloc millor”.

En el vídeo llançat a les xarxes socials de l’Agrupació Socialista de Sóller, Mateu ha criticat la “manca d’actuacions i projectes aquests quatre anys a Sóller”. A més, ha afegit que “em preocupen les mancances que tenen les escoles i que no s’han arreglat, també em preocupa que el Centre de Dia encara no estigui fet o que el projecte Defensora avanci molt a poc a poc”.

Mateu també ha destacat la seva tasca com a director general de mobilitat i transport terrestre al govern de les Illes Balears, “m’ha donat molta experiència de gestió. Veure tot el que hem aconseguit i hem canviat, és molt satisfactori. Abans hi havia busos antics, pocs horaris i un servei deficitari, ara tot això ha canviat”.

Per acabar, Mateu ha comentat que treballaran perquè “la gent jove tengui oportunitats” i en “bons serveis per a la gent gran”.  En la part final del vídeo, Mateu ha fet una crida a tots els veïnats i veïnades de Sóller a participar en el projecte de futur que té el PSIB-PSOE pel municipi.

Leave a Reply