Joan Far presenta la seva candidatura a la batlia de Santa Maria amb un equip i un projecte renovat

Far ha anunciat que presenta la seva candidatura davant l’Assemblea Local, que ha donat el seu suport

Joan Far ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura a la batlia de Santa Maria del Camí. Far va anar com a número dos a la llista municipal del PSIB a les eleccions del 2019. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a Far en l’anunci de la seva candidatura.

Far ha agraït a tots els membres de l’Agrupació Local la confiança que han dipositat en ell per presentar la candidatura. A més, Far ha comentat que comptarà amb un projecte i un equip renovat que “treballarà per resoldre les mancances que té actualment Santa Maria”.

D’altra banda, Far ha destacat que es reunirà amb diferents entitats locals i veïnats i veïnades per escoltar les seves necessitats i demandes i preparar un projecte conjunt. Finalment, ha assenyalat alguns dels eixos principals del seu projecte, com “solucionar el problema de l’aigua de Santa Maria o impulsar la mobilitat sostenible per reduir l’ús del cotxe dins el poble”.

Diferents membres de la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca, han acompanyat a Far en l’anunci de la seva candidatura: el Secretari de Coordinació Territorial, Tolo Aguilar; el Secretari d’Idees i Programes, Miquel Àngel Coll i el Secretari de Dinamització d’Agrupacions Locals, Tomeu Bauzà.

Leave a Reply