Marga Fullana presenta la seva candidatura a la batlia d’Algaida, Pina i Randa per “continuar fent funcionar el municipi i impulsar nous projectes de millora”

Fullana ha anunciat la seva candidatura a la batlia d’Algaida, Pina i Randa davant més de 200 persones. També l’ha acompanyat la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

Més de 200 persones han recolzat a Fullana en l’anunci de la seva candidatura a la batlia d’Algaida, Pina i Randa. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, també ha acompanyat a Fullana i ha assegurat que és “una magnífica candidata que farà una política local, molt propera i molt humana”.

En la presentació, Fullana ha comentat que se sent preparada i que, ella i tot el seu equip, tenen un projecte “potent, plural i ambiciós”. El seu objectiu és “fer funcionar el municipi, reivindicar els tres pobles, impulsar nous projectes per millorar el nostre benestar i seguir fent d’Algaida, un municipi que avança i progressa de la mà de les batlies socialistes”.

Fullana ha explicat que la cultura, els esports, l’educació i la sostenibilitat mediambiental seran alguns dels seus eixos fonamentals del seu projecte. A més, ha afegit que aquests eixos han d’anar acompanyats del desenvolupament de l’economia local i la justícia social.

D’altre banda, Fullana ha posat en valor tots els avanços que s’han aconseguit de la mà d’Ajuntaments socialistes amb l’ajuda del Consell de Mallorca presidit per la socialista Catalina Cladera, el Govern de les Illes Balears presidit per Francina Armengol i el Govern d’Espanya presidit per Pedro Sánchez.

En un moment del seu discurs, Marga Fullana ha volgut tenir un record especial per tots els batles socialistes que han governat a Algaida, Pina i Randa: Xisco Antich, Jaume Jaume, Xisco Miralles i Maria Antònia Mulet. “Sou un referent per a mi, compt amb tot vosaltres per acompanyar-me en aquest camí cap a les eleccions del 28 de maig” ha comentat Fullana.

Per la seva banda, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “tenim les millors candidatures i el millor projecte de futur per als nostres municipis i la nostra illa, perquè els nostres fonaments estan en el municipalisme, que és des d’on es transformen els nostres pobles i les nostres ciutats”.

A més, Cladera ha fet referència a la gestió socialista d’aquests anys i ha asseverat que “els i les socialistes esteim i hem d’estar orgullosos de tot el que hem fet aquests 8 anys. Hem fet feina per la gent i per l’interès general de la nostra terra”.

Finalment, Cladera ha encoratjat a Marga Fullana i ha dit que “és una dona valenta i compromesa amb el Partit Socialista i amb Algaida, que estic convençuda que el pròxim mes de maig serà la propera batlessa d’aquest magnífic municipi”.

Leave a Reply