Toni Bordoy presenta la seva candidatura a la batlia d’Esporles convençut que “el canvi és possible i necessari”

El secretari General de l’Agrupació Socialista d’Esporles, Toni Bordoy, ha confirmat a l’assemblea local que torna a presentar la seva candidatura a la batlia

El secretari General de l’Agrupació Socialista d’Esporles, Toni Bordoy, ha presentat la seva candidatura davant l’assemblea local i ha destacat que “el canvi és possible i necessari al municipi”.

Bordoy ha començat el seu discurs assenyalant la tendència ascendent del PSIB-PSOE a Esporles: “en les darreres eleccions vam passar d’un a quatre regidors i amb aquest esperit afrontam les eleccions del 28 de maig. La nostra aposta és continuar sumant suports per donar forma a una majoria alternativa a l’Ajuntament d’Esporles”.

A més, ha afegit que tant ell com tota l’assemblea estan “il·lusionats amb aquest projecte” i que treballaran intensament per aconseguir el canvi. “Farem feina plegats per un municipi més obert i transparent, basat en polítiques concretes que fugin missatges buits de contingut” ha conclòs Bordoy.

La secretària d’Igualtat del PSIB-PSOE i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Silvia Cano, ha volgut acompanyar a Bordoy en l’anunci de la seva candidatura, juntament amb el portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover i el secretari de Dinamització d’Agrupacions Locals de la Federació Socialista de Mallorca, Tomeu Bauzà.

Leave a Reply