José Manuel García torna a presentar la seva candidatura a la batlia de Sineu amb propostes de millora que s’acostin a la realitat del poble

El secretari General de l’Agrupació Socialista de Sineu, José Manuel García, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari General de l’Agrupació Socialista de Sineu, José Manuel García, torna a presentar la seva candidatura a la batlia del municipi amb l’objectiu de “traslladar els valors socialistes a la política municipal de Sineu”. La secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a García en el seu anunci.

García ha destacat que presentaran “propostes de millora que s’acostin a la realitat del poble”. A més, ha afegit que seran “accessibles i propers als veïnats i veïnades de Sineu. Tendrem molt en compte l’opinió de tots i totes a l’hora de presentar propostes, no deixarem a ningú de costat”.

Sobre aquest tema, el secretari General de l’Agrupació Socialista de Sineu ha comentat que “no basta en fer les coses, s’han de fer de la millor manera possible i amb el major consens dels veïnats i veïnades, cosa que no ha aconseguit l’actual equip de govern”.

D’altra banda, García ha volgut agrair a tots els veïnats i veïnades del municipi que s’han acostat o que els hi ha fet arribar el seu suport a la candidatura. També ha volgut tenir paraules d’agraïment per les diferents persones del partit que han acudit a l’anunci de la seva candidatura: la secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera; la secretària d’Organització de l’FSM, Antònia Sastre; el secretari de Política Municipal, Marc López; el secretari de Dinamització d’Agrupacions Locals, Tomeu Bauzà i el secretari de Drets Humans i Migracions, Omar Lamin.

Durant el seu discurs, García va volgut tenir un record especial per Toni Gelabert Rebassa ‘Toni Coramet’, fundador de l’Agrupació Socialista de Sineu que va morir el setembre de 2020. García ha dit, entre llàgrimes, que “un dels principals motius pels quals torn a presentar la meva candidatura és per en Toni, ell per jo era un referent i ho continuarà sent”.

Per la seva banda, la secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, també ha volgut tenir un record per Toni ‘Coramet’ i ha assenyalat que “en Toni és un referent per tots els socialistes. Sé ben cert que estaria orgullós de tu, José Manuel. Enhorabona per la valentia que has tengut per presentar la teva candidatura”. Cladera també ha comentat que, tant en José Manuel com tota l’Agrupació Socialista de Sineu, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

Leave a Reply