Xisco Duarte presenta la campanya ‘Felanitx ho mereix’ amb les principals línies del projecte que té per Felanitx per donar solucions a les mancances del municipi

Xisco Duarte: “Felanitx necessita un canvi i l’únic que pot garantir-ho amb seguretat és el PSIB-PSOE”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx, Xisco Duarte, ha presentat la campanya ‘Felanitx ho mereix’,  amb les principals línies del projecte que té per Felanitx  per donar solucions a les mancances del municipi.

Duarte explica que “el govern municipal es troba esgotat i amb ells els felanitxers no tenen cap garantia de progrés ni de futur”. A més, ha comentat que “les ganes de canvi estan més presents que mai en el municipi després d’uns anys en què el progrés ha brillat per la seva absència a Felanitx”.

“Em neg al fet que Felanitx continuï en aquesta deriva negativa i, per això, estic convençut que farem història junts des de la moderació, l’educació i el respecte” ha afirmat Xisco Duarte.

Duarte ha anunciat els eixos principals de la campanya ‘Felanitx ho mereix’ dels quals marca com prioritat absoluta l’accés a l’habitatge adquirint terrenys perquè siguin cedits a l’IBAVI per construir HPO i una gestió econòmica amb rigor. Per això, una de les primeres mesures serà encarregar una auditoria externa dels comptes municipals.

També es compromet a garantir i a augmentar la seguretat ciutadana per combatre els focus de delinqüència creixent. A més, garanteix que implantarà el servei de recollida de fems porta a porta i augmentar la vigilància per sancionar als infractors que embruten Felanitx.

Un altre eix important serà resoldre el cicle de l’aigua per oferir d’una vegada aigua apta pel consum humà a la ciutadania i també evitar ser un dels municipis amb més pèrdues d’aigua. Duarte també es compromet a aprovar el Pla d’Ordenació Urbana, que fa anys que està endarrerit.

El portaveu dels socialistes de Felanitx, Xisco Duarte, ha subratllat que altres eixos prioritaris seran l’educació, els esports i la sanitat en el municipi. Per això, germanitzarà noves instal·lacions òptimes la construcció d’una nova escola d’infantil i primària, la construcció de l’Hospital de Felanitx i la millora de les instal·lacions esportives. Pel que fa a la cultura, s’ha compromès a construir el nou auditori, el parc prehistòric dels Closos de Can Gaia i participar activament en el futur del Sindicat de Felanitx.

Duarte conclou dient “Felanitx necessita un canvi i l’únic que pot garantir-ho amb seguretat és el PSIB-PSOE”.

Xisco Duarte (Portocolom, 1986) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Té un Màster  de “creació artística: realismes i entorns” per la Universitat de Barcelona  i Màster/Post diplôme “Kaolin”, art et design en ceramique contemporaine, per l’Escola Nacional d’art de Limoges, França. Actualment està cursant un Màster de Gestió Cultural. És artista plàstic i gestor cultural i interlocutor parlamentari del Govern de les Illes Balears.

Leave a Reply