La Federació Socialista de Mallorca inicia el procés per a tramitar la dissolució del grup socialista de l’Ajuntament de Búger

La FSM tramitarà la baixa de militància dels regidors socialistes que ja han manifestat la seva decisió de mantenir la regidora del PP a l’equip de govern municipal

La Federació Socialista de Mallorca inicia el procés per a tramitar la dissolució del grup socialista a l’Ajuntament de Búger i cursar la baixa de militància dels regidors socialistes que formen l’equip de govern municipal.

En els pròxims dies, es convocarà la Comissió Executiva dels Socialistes de Mallorca per procedir a donar de baixa el grup municipal socialista a l’Ajuntament de Búger.

El secretari d’organització de la FSM, Miquel Àngel Coll explica que després d’un temps de reflexió acordat entre el grup municipal i la Federació Socialista de Mallorca, els tres regidors socialistes i el batle (independent) han manifestat la seva decisió de mantenir a la regidora del PP dins e l’equip de govern municipal.

“Ens mantenim en el mateix que vàrem dir el dia en què vàrem tenir coneixement que estava signat el decret que donava una regidoria a una militant del Partit Popular: el PSIB no forma govern amb el PP. Mai i baix cap circumstància. Si es pacta amb el PP, no serà en nom del PSIB-PSOE.”, expressa Coll.

Davant la situació que es planteja a Búger, el secretari d’organització de la FSM explica que només havia dues sortides, o el cessament de la regidora del PP, o la baixa de militància dels tres regidors socialistes i la dissolució del grup socialista a l’ajuntament.

“Lamentem la decisió presa pels regidors del grup municipal i els instem a seguir defensant el programa amb el qual es varen presentar a les eleccions, baix les sigles del PSIB-PSOE, i que va obtenir el suport majoritari”, conclou.

Leave a Reply