Els Socialistes de Sóller denuncien el mal estat en el qual es troben els parcs infantils i espais públics del municipi

Jaume Mateu, portaveu del PSIB-PSOE, lamenta la falta de manteniment d’àrees de joc, zones verdes, paviments i mobiliari urbà dels carrers de Sóller i del Port, i demana l’Ajuntament més inversions

Els Socialistes de Sóller denuncien el mal estat en el qual es troben els parcs infantils i espais públics de Sóller i del Port, i lamenten la manca de prioritat que té, per a l’equip de govern, el manteniment de les àrees de jocs infantils, de zones verdes, paviments i mobiliari urbà dels carrers del municipi.

“En el cas dels parcs infantils, no basta amb fer-hi una rentada de cara, ja que hi ha instal·lacions envellides que necessiten un canvi, també per qüestions de seguretat”, explica Jaume Mateu, portaveu dels Socialistes de Sóller.

Mateu assenyala, a més a més, que hi ha zones molt concorregudes, com ara el Parc de sa Calatrava, amb desperfectes importants en la zona de la font i amb moltes plantes ornamentals en mal estat. O com la Plaça Teixidores “on les reparacions fetes ja mostren signes de degradació”, afegeix.

En el cas de les zones verdes i equipaments, els Socialistes de Sóller, posen de manifest “l’estat lamentable de les instal·lacions que hi ha a la zona verda de Son Angelats, amb molts de bancs trencats, papereres rovellades i brutor generalitzada. I en altres espais del municipi també hi ha pintades i el mobiliari urbà està destrossat, oferint una imatge lamentable, tant pels residents com pels visitants”.

Així mateix, assenyalen que “encara no s’ha arreglat el paviment de la voravia d’entrada a l’aparcament de la Gran Via, i que ha suposat eliminar l’empedrat tradicional per una solera de formigó que és una manca de respecte al patrimoni urbà del nostre poble”.

Davant aquesta situació, el PSIB-PSOE de Sóller, demana l’Ajuntament que prioritzi la inversió en elements que milloren la vida dels sollerics i solleriques.

“Ara que l’Ajuntament té més capacitat d’inversió i que, a més a més, es reben importants subvencions d’altres administracions, es podria fer una renovació dels espais de jocs infantils en mal estat; mantenir millor tot l’arbrat i jardineria del municipi; aprofitar per a crear nous parcs dissenyats per a joves i per a la gent gran, així com noves instal·lacions esportives, com els parcs de cal·listènia; o renovar, ampliar i mantenir en més bon estat els bancs, taules, voravies i mobiliari urbà en general”, expressa Mateu.

“Demanam, així mateix, que per als propers pressupostos es prevegin noves partides d’inversió destinades a millorar els parcs infantils, les places i els jardins públics del Sóller i del Port”, conclou.

Leave a Reply