La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, mostra el seu suport a la nova Secretària General de les Joventuts Socialistes de Mallorca, Maria Bel Llinás

Les Joventuts Socialistes de Mallorca han celebrat el seu congrés on s’ha elegit la seva comissió executiva

Les Joventuts Socialistes de Mallorca han celebrat el seu congrés al qual hi ha assistit la presidenta de la Federació Socialista de Mallorca, Patricia Gómez i la Secretària General, Catalina Cladera. Després del congrés,  l’artenenca Maria Bel Llinás, ha sortit elegida com a Secretària General de les Joventuts Socialistes de Mallorca.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha volgut donar l’enhorabona a Maria Bel Llinás “l’executiva que surt avui amb na Maria Bel al capdavant, anirà complint el seus objectius, serà una gran líder. Estic molt contenta de la feina que fa, amb lo fanera que és, durà les joventuts socialistes a bon port”.

Cladera ha afegit que “també m’agradaria posar en valor que el congrés de les Joventuts Socialistes de Mallorca es faci a Artà, així demostram que arribam a tots els costats de l’illa”.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que “amb aquest congrés acabam els processos congressuals de Mallorca, hauran estat un total de 49 assemblees. La setmana qui ve acabarem aquest procés de renovació de la Federació Socialista de Mallorca amb el consell polític. Així, començarem el darrer any abans de les eleccions amb molta força i ganes d’assumir la tercera legislatura al Govern Balear, al Consell de Mallorca i a Artà”.

Cladera ha conclòs ”les Joventuts Socialistes de Mallorca, són fonamentals per afrontar aquest darrer any abans de les eleccions. Són importants a l’hora de poder definir el projectes socialista, el projecte de futur que hem de fer.  També a l’hora d’acostar-se als joves, és molt important sentin seva la política, que coneguin el nostres valors i que s’identifiquin amb nosaltres”.

La Secretària General de les Joventuts Socialistes de Mallorca, Maria Bel Llinás ha destacat que “volem una illa per a tothom, volem una illa que estimi, volem una illa que ens doni motius per no haver de marxar de la nostra terra i la nostra terra són els nostres pobles i els nostres barris, per què com a jove vull poder emancipar-me al mateix lloc on he crescut i vull tenir l’oportunitat de seguir fent poble dia a dia”.

Llinás ha fet incís en què “hem d’explicar les nostres propostes, però, a més, hem de mostrar la nostra feina a les institucions els darrers anys que és molta i és molt bona, amb els seus errors i els nostres defectes. Hi hem estat, hi som i serem sempre, perquè així som els socialistes”.

 

Comissió Executiva Insular de les Joventuts Socialistes de Mallorca

Secretària General: Maria Bel Llinàs

ViceSecretari General de Política Institucional, projecte polític i política social: Pau Roig

Secretari d’Organització i Acció electoral: Joan Méndez

Secretari d’Agrupacions comarcals, Organització territorial i Moviments socials: Xavier Colom

Secretària de formació: Noelia Rodríguez

Secretari de comunicació i contingut digital: Pedro Calzado

Secretària d’igualitat: Esther Sosa

Secretari de Política Municipal, emancipació i cultura: Artur Aguilò

Secretària d’Area metropolitana: Hazal Altinbas

Secretari de protecció del territori, mobilitat sostenible i LGTBI: Pere Gomila

Secretària de Memòria Democràtica i Drets Humans: Maria Jerònia Vera

Secretari de dinamització: Toni Ramón Perelló

Leave a Reply