Els socialistes de Binissalem critiquen que l’equip de govern lligui els pressupostos, per segon pic en aquesta legislatura, a una moció de confiança

Pepa Ramis: “els pressupostos que ha presentat el batle no tenen en compte les necessitats reals de Binissalem”

Els socialistes de Binissalem han tornat a mostrar el seu descontent amb els pressupostos presentats per l’equip de govern. Ara, l’Ajuntament s’haurà de lligar, per segon pic aquesta legislatura (el màxim), a una moció de confiança per poder aprovar els pressupostos.

La portaveu del grup socialista a Binissalem, Pepa Ramis, ha declarat que “no podem votar a favor ni ens podem abstenir a uns pressupostos que no tenen en compte les necessitats reals de Binissalem i que només acontenten a uns pocs. Els socialistes tenim clar que el centre de les polítiques i dels pressuposts ha de ser el poble i tenir en compte a tots els veïnats i veïnades”.

Ramis ha afegit que “són uns pressupostos que l’únic que prioritzen és el pagament de 800.000 € en factures extrajudicials, quintuplicar els doblers destinats a les festes o la contractació d’un assessor per al senyor batle”.

La portaveu dels socialistes de Binissalem ha conclòs “que l’equip de govern hagi d’utilitzar, per segon cop en aquesta legislatura, la moció de confiança per poder aprovar els pressupostos demostra la nefasta gestió econòmica que s’està fent”.

Leave a Reply