Els Socialistes de Llucmajor denuncien l’estat d’abandonament en què es troba s’Arenal de Llucmajor

Jaume Oliver: “l’actual equip de govern format pel PP, PI, Cs, ASI i els 3 regidors no adscrits tenen una responsabilitat amb els veïnats i veïnades de s’Arenal”

L’Agrupació Socialista de Llucmajor continua denunciant la inactivitat i la falta d’actuació per part de l’equip de govern a s’Arenal. El Secretari General dels Socialistes de Llucmajor, Jaume Oliver, ha declarat que “ja fa molts de plenaris que  demanam explicacions del perquè la famosa Plaça Taronja es troba, des de fa més d’un any, en aquest estat lamentable.  Els veïnats i veïnades d’aquest barri han de conviure amb una plaça aixecada i amb les obres aturades ara ja des de fa massa temps”.

Oliver ha afegit que “per altra banda, ja no ens serveixen les explicacions que ens dona l’equip de govern entorn del perquè les instal·lacions de les piscines municipals romanen, des fa tant de temps, tancades, buides i amb un clar estat de deteriorament. Els usuaris fa molta estona que les reclamen per fer-ne ús”.

El Secretari General de l’Agrupació, Jaume Oliver, ha comentat que “no es pot consentir liquidar l’any 2021 amb un romanent de tresoreria de més de 35 milions d’euros i un superàvit pressupostari de més de 8 milions d’euros i tenir aquest nucli de població d’aquesta manera i amb aquest estat tan lamentable. Un nucli de població que tant ha donat al nostre municipi, que any rere any ha format part del motor de l’economia de Llucmajor i que ara els turistes que vindran ho hauran de veure en aquest estat”.

Jaume Oliver ha conclòs que “són moltes les queixes que ens arriben dels veïnats i que, com és lògic, no entenen com un Ajuntament pugui tenir el calaix ple de diners i no actuar com cal en el manteniment i inversions al nucli de S’Arenal. Volem reiterar que la generació de 35 milions d’euros de romanent de tresoreria és un exemple clar d’inactivitat i de no execució de les partides pressupostàries. Això provoca, entre altres coses, tenir inversions aturades i instal·lacions tancades”.

Leave a Reply