Natàlia Troya: “Continuarem fent feina perquè els avanços dels darrers 16 anys aconseguits pels socialistes de Son Servera no es tornin enrere”

La portaveu dels socialistes de Son Servera ha criticat l’acord entre Independents per Son Servera i el Partit Popular

La portaveu dels socialistes de Son Servera, Natàlia Troya, ha criticat el pacte entre Independents per Son Servera i el Partit Popular. Troya ha destacat que “no entenem aquest gir per part d’Independents per Son Servera, pactant amb el Partit Popular després de 16 anys de pacte amb el Partit Socialista”.

Troya ha comentat que “després del 28 de maig, ens vam reunir amb diferents grups polítics. Arribar a un acord amb Independents era una de les nostres principals prioritats perquè hem governat 16 anys junts i perquè tenim programes i idees similar. Vam oferir compartir la batlia, dos anys per cada partit”.

A més, Troya ha volgut fer incís en què “a partir d’ara, continuarem fent feina perquè els avanços dels darrers 16 anys aconseguits pels socialistes de Son Servera no es tornin enrere. Farem una política responsable i de control a l’equip de govern”.

Finalment, la portaveu del Partir Socialista a Son Servera ha volgut tenir unes paraules d’agraïment als veïnats i veïnades de Son Servera que dia 28 de maig van votar pel PSIB-PSOE.

Leave a Reply