Núria Hinojosa: “No entenem que el batle de Manacor, Miquel Oliver, no vulgui als regidors socialistes a l’equip de govern”

La Secretària General de l’Agrupació Socialista de Manacor ha manifestat que “el Partit Socialista encara està amb la mà estesa perquè el poble ha demanat a les urnes que, com ha estat fins ara, els nostres regidors formin part del consistori

La Secretària General de l’Agrupació Socialista de Manacor, Núria Hinojosa ha manifestat que “no entenem que el batle de Manacor, Miquel Oliver, de MÉS-Esquerra, no vulgui als regidors socialistes a l’equip de Govern”. Aquestes declaracions les ha fet a una roda de premsa a la seu de l’agrupació socialista.

Hinojosa, igualment, ha afegit que “som a temps i el Partit Socialista encara està amb la mà estesa perquè el poble ha demanat a les urnes que, com ha estat fins ara, els nostres regidors formin part del consistori.

La socialista ha explicat que “el batle li va telefonar després d’una reunió amb el seu partit i havien decidit que el PSOE no entraria a l’equip municipal per una manca de confiança però deixant la porta oberta per entrar al govern municipal més tard i col·laborar en coses concretes”. La sorpresa va ser “quan vàrem saber que, després de donar-li suport per anomenar-lo batle, ara no vulgui que els socialistes facem feina pels interessos del poble com ha estat fins ara”.

Núria Hinojosa, Secretària General del partit a Manacor, en relació amb aquest assumpte ha manifestat que “molta gent ens atura pel carrer i no entén que no formen part de l’equip de govern del consistori” i aquesta qüestió, implicarà, “haver de negociar amb el PP o amb el PSOE totes les coses quan seria més senzill formar part del projecte i pactar un programa comú”.

Finalment, la socialista ha reiterat que “la majoria progressista de Manacor és la millor garantia per frenar la dreta i la ultradreta i evitar un retrocés i això ho ha d’entendre el batle, Miquel Oliver”.

Per la seva banda, Amanda Fernández, diputada, i integrant de l’equip negociador de l’Agrupació Socialista de Manacor, ha manifestat que “Manacor és un dels pocs llocs on la dreta i l’extrema dreta no ha pogut tombar a l’esquerra i la ciutadania ens ha demanat continuïtat i transformació de la realitat i ara no els podem fallar, per això, hem de treballar amb el batle Miquel Oliver i fer-ho tots junts des de l’equip de govern”.

Leave a Reply