Els i les socialistes de Marratxí lamenten que “el Partit Popular faci seus els ideals de VOX i elimini la regidoria d’Igualtat a l’Ajuntament de Marratxí”

L’àrea d’Igualtat es va crear per dur endavant polítiques efectives d’igualtat entre homes i dones amb projectes consolidats com el Feminfest, la maleta viatjera, etc

Els i les socialistes demanen al Partit Popular que no abandoni el consens existent les passades legislatures en temes d’igualtat i han sol·licitat al batle dels populars, Jaume Llompart, que dimecres dia 28 es pengi la bandera de l’Arc de Sant Martí per commemorar el dia de l’orgull LGTBI

Els i les Socialistes de Marratxí veuen amb preocupació que “el Partit Popular ha fet seva la ideologia d’ultradreta de VOX”. I han afegit que “veiem amb preocupació com aquesta nova legislatura ha començat amb mal peu, de les promeses als ciutadans del senyor Llompart durant campanya de no voler pactar amb VOX, hem passat a un pacte amb la ultradreta on han acceptat tots els seus postulats i requisits”.

Els socialistes afirmen que “una de les conseqüències d’aquest pacte és l’eliminació de l’àrea d’Igualtat que es va crear per dur endavant polítiques efectives d’igualtat entre homes i dones amb projectes consolidats com el Feminfest, la maleta viatgera, etc”.

“Cal recordar que les darreres legislatures, sempre havia existit un consens de tots els grups polítics menys VOX, en temes tan importants com la lluita contra la violència de gènere, la celebració del dia de la dona o la commemoració del dia de l’orgull LGTBI”, han afegit.

L’Agrupació Socialista de Marratxí s’ha mostrat “preocupada perquè el Partit Popular abraci els postulats de la ultradreta i hagi abandonat la lluita per la igualtat de gènere a canvi de poder governar a Marratxí a tota costa i temem que projectes com el Feminfest, manifests i pactes contra la violència de gènere no se tornin fer ni aprovar”. I l’eliminació de l’àrea d’Igualtat és una bona mostra, han afegit.

“Els socialistes de Marratxí continuarem encapçalant amb més força que mai les lluites per la igualtat de gènere així com els drets dels col·lectius LGTBI, i ens trobaran enfront de qualsevol pèrdua dels avanços aconseguits al nostre municipi en aquestes matèries”, han recordat.

Per acabar els i les Socialistes de Marratxí recorden que “hem demanat per escrit al senyor Jaume Llompart, ara que la responsabilitat és seva, que dimecres 28 de juny pengi la bandera de l’arc de Sant Martí del balcó de la casa consistorial per commemorar el dia de l’orgull LGTBI i que no abandoni a aquests col·lectius ni el consens existent al nostre municipi”.

Leave a Reply