Pep Lluis Urraca anuncia davant més de 100 persones la seva candidatura a la batlia de Santa Eugènia

Catalina Cladera: “En Pep Lluis és una persona valenta i compromesa amb el Partit Socialista i, sobretot, amb Santa Eugènia”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia, Pep Lluis Urraca, ha anunciat davant més de 100 persones la seva candidatura a la batlia de Santa Eugènia per les eleccions del 28 del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Urraca en aquest anunci.

Urraca ha destacat que presenta la seva candidatura “amb més força i experiència, amb un gran equip humà molt preparat que combina joventut i experiència”. Pep Lluis Urraca ha estat batle en els dos primers anys de legislatura per complir amb un pacte de govern.

En la seva presentació de candidatura, Urraca ha volgut destacar la gestió feta des de l’Ajuntament i ha comentat que “hem crescut com a poble”. En una legislatura marcada per la pandèmia, Urraca ha remarcat: “hem seguit amb el nostre full de ruta i hem complert amb les promeses que vam fer”.

Urraca ha citat altres exemples de la gestió com l’aposta per la sostenibilitat mediambiental amb la instal·lació de plaques solars o la creació la primera comunitat energètica d’autoconsum compartit, convertint a Santa Eugènia en un referent.

D’altra banda, Urraca ha declarat que: “hem apostat per la transparència a través de les xarxes de l’Ajuntament i els fulls informatius municipals, no com va fer el PP. També hem aprovat els quatre pressuposts amb temps i forma, els anteriors ajuntaments no ho van fer cap any”.

Urraca ha conclòs que “el PSIB-PSOE, des de les diferents institucions ha demostrat que sap gestionar. Tenim un molt bon equip preparat i amb molta empenta i ganes per fer feina per Santa Eugènia. És el moment de continuar amb el projecte que vam començar i seguir millorant la vida dels taujans i taujanes”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha assenyalat: “en Pep Lluis és una persona valenta i compromesa amb el Partit Socialista i, sobretot, amb Santa Eugènia. És un exemple de gestió i una garantia de futur”.

Finalment, Cladera ha destacat que “tenim les millors candidatures i el millor projecte de futur per als nostres municipis i la nostra illa, perquè els nostres fonaments estan en el municipalisme, que és des d’on es transformen els nostres pobles i les nostres ciutats”.

Leave a Reply