Catalina Cladera: “Jaume Oliver és un gran candidat per a Llucmajor i només amb ell hi haurà un canvi real perquè és una persona compromesa amb el municipi”

La secretària general dels Socialistes de Mallorca ha mostrat el seu suport a Jaume Oliver en l’anunci de la seva candidatura a la batlia de Llucmajor a S’Arenal

Jaume Oliver ha presentat la seva candidatura a la batlia de Llucmajor per les eleccions del 28 de maig de 2023 a S’Arenal. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera també ha volgut acompanyar a Oliver i ha declarat que “és un gran candidat per a Llucmajor i només amb ell hi haurà un canvi real perquè és una persona compromesa amb el municipi”.

El candidat de Llucmajor, ha destacat que ”vol ser un batle proper, que estigui a peu de carrer i que escolti a les associacions, els clubs esportius i dinamitzar Llucmajor al complet”. I ha afegit que “el projecte del Partit Socialista a Llucmajor és totalment contrari al del PP perquè nosaltres sí que col·laborarem amb els objectius comuns que tenim amb Jose Hila, batle de Palma, i la ciutadania de la ciutat”.

En un moment del seu discurs, Oliver ha volgut agrair a tots els presents i, especialment, als companys de l’Agrupació Socialista de Llucmajor que l’han acompanyat a la candidatura i ha afegit que “a Llucmajor presentam un equip completament renovat, jove, valent, i molt il·lusionat amb el projecte socialista per a Llucmajor”.

Jaume Oliver ha comentat que “la dreta a Llucmajor ha fet una gestió nefasta, i només ha mirat pel seu interès i ha deixat al costat als veïnats i veïnades de Llucmajor i S’Arenal”.

La Secretària General de l’FSM, Catalina Cladera, ha acompanyat a Jaume Oliver en l’anunci de la seva candidatura a S’Arenal i ha remarcat “la “diferència de gestió que ens trobam quan governa la dreta o l’esquerra és evident i  l’Ajuntament de Llucmajor, governat per la dreta, ha abandonat a la ciutadania per complet aquests darrers quatre anys”.

Cladera, en aquest sentit, ha afegit que “des del Consell Insular de Mallorca s’ha fet molta feina per ajudar a la ciutadania del poble i impulsar projectes que no ha volgut desenvolupar l’Ajuntament com és la Via Verda”.

Finalment, Cladera ha conclòs que “gràcies als governs socialistes s’han pogut apujar els sous als treballadors i especialment als treballadors i treballadores del sector de l’hostaleria a S’Arenal que el conveni els augmenta un 8,5% els seus salaris i millora els seus drets”.

Leave a Reply