Andreu Isern torna a presentar la seva candidatura a la batlia de Consell “amb la mateixa il·lusió de sempre”

L’Agrupació Socialista de Consell i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han mostrat el seu suport a Isern en l’anunci de la seva candidatura a la batlia

Andreu Isern ha presentat davant l’Agrupació Socialista de Consell la seva candidatura a la batlia. Els socialistes de Consell i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han recolzat a Isern en l’anunci de la seva candidatura.

Isern és l’actual batle de Consell (ocupa aquest càrrec des de fa 14 anys) i torna a presentar la seva candidatura “amb la mateixa il·lusió de sempre”.  Isern ha comentat que vol “seguir a la batlia per continuar amb els projectes que té per Consell com la remodelació de l’edifici de l’Ajuntament o el nou centre de salut”.

En l’anunci de la seva candidatura, Isern ha destacat alguns projectes que s’han fet a Consell al llarg d’aquesta legislatura com el nou tanatori, l’ampliació del cementiri, posar llambordes al carrer Roser, la construcció d’un aparcament per a 61 vehicles amb 10 estacionaments amb plaques solars per carregar vehicles elèctrics o la renovació del passeig dels sollerics.

Finalment, Isern ha agraït el “suport i la confiança” a tota l’agrupació local que ha validat la seva candidatura. “Ara és el moment de fer feina tots plegats per continuar transformant Consell des de la batlia i fer un poble millor per a tots els veïnats i veïnades” ha conclòs Isern.

Leave a Reply