Catalina Cladera: “Xisco Arrom és un gran candidat per a Lloret perquè demostra cada dia el seu compromís i generositat amb els veïns del poble”

La secretària general dels Socialistes de Mallorca ha mostrat el seu suport a Xisco Arrom en l’anunci de la seva candidatura a la batlia de Lloret de Vistalegre

Xisco Arrom ha presentat la seva candidatura a la batlia de Lloret de Vistalegre per les eleccions del 28 de maig de 2023. La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera també ha volgut acompanyar a Arrom i ha declarat que “és un gran candidat per a Lloret perquè demostra cada dia el seu compromís i generositat amb els veïnats del seu poble”.

El candidat de Lloret de Vistalegre, ha destacat que aquests darrers quatre anys a l’Ajuntament li han servit molt “perquè  ha après que per fer  política és molt important treballar per a millorar la vida de les persones”. I ha afegit que “el seu objectiu com a batle serà que totes les persones se sentin que formen part del poble”.

En un moment del seu discurs, Arrom ha volgut agrair a tots els presents i, especialment, als companys de l’Agrupació Socialista de Lloret que l’han acompanyat i ha afegit que “tot aquest aprenentatge servirà perquè els pròxims quatre anys, des de l’escolta, i les propostes de tothom es pugui construir un Lloret millor”.

Arrom ha comentat que els pròxims quatre anys “el poble s’ha de convertir en un lloc ple de cultura, que tengui oci per als infants i joves amb espais de convivència i integrador per a tothom”.

La Secretària General de l’FSM, Catalina Cladera, ha acompanyat a Xisco Arrom en l’anunci de la seva candidatura i ha remarcat la “importància d’escoltar als pobles més petits, les seves demandes, i conèixer les seves necessitats perquè els socialistes creim en la igualtat d’oportunitats i tothom ha de tenir els mateixos drets”.

Cladera, en aquest sentit, ha afegit que “des del Consell Insular de Mallorca s’ha fet molta feina i hem estat al costat dels habitants de Lloret amb una inversió de més de 2M€ per a millorar el poble”.

Finalment, Cladera ha conclòs que “només els governs de progrés són capaços de transformar la realitat de les persones i aquests 8 anys hem demostrat i seguim demostrant que és fonamental tenir uns bons serveis públics per no deixar ningú enrere”.

Leave a Reply