Pep Maria Pons: “Binissalem necessita un canvi que només pot ser liderat pel PSIB-PSOE”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Binissalem, Pep Maria Pons, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Binissalem, Pep Maria Pons, ha anunciat davant simpatitzant i militants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Pons en aquest anunci.

En el seu discurs, Pons ha remarcat que “Binissalem necessita un canvi que només pot ser liderat pel PSIB-PSOE”. Per fer aquest canvi, però, ha comentat que “és necessari la feina de tots i totes i explicar el projecte de futur que tenim per Binissalem els i les socialistes”.

Pep Maria Pons va entrar en política local l’any 1999 i va ser durant vuit anys regidor de l’Ajuntament de Binissalem. D’aquests vuit anys, Pons ha destacat alguns avanços que es van fer i que avui en dia encara estan en marxa com la recollida selectiva porta a porta, serveis socials professionals, centre de dia o habitatges tutelats.

Pons ha declarat que “tenim exemple de gestió socialista a Binissalem, podem posar exemples de tot el que va avançar el poble. Una gestió molt diferent de l’actual”. Finalment, ha conclòs: “tenim projecte de futur pel poble que tant estimam tots i totes, un projecte per fer de Binissalem un lloc millor. Tenim la força, il·lusió i motivació perquè el canvi a Binissalem sigui possible”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha assenyalat que “en Pep Maria té molta experiència dins la política local de Binissalem, estic segura que serà l’encarregat de portar el canvi a Binissalem” Cladera també ha comentat que, tant en Pep Maria com tota l’Agrupació Socialista de Binissalem, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

Leave a Reply