Martí March presenta la seva candidatura a la batlia de Pollença amb “el repte d’assolir la batlia a través d’un govern de progrés que obri una nova etapa al nostre poble”

L’actual conseller d’Educació i Formació Professional del govern balear, Martí March, ha presentat la seva candidatura amb el suport de l’assemblea local

L’actual conseller d’Educació i Formació Professional del govern balear, Martí March, ha presentat la seva candidatura a la batlia de Pollença per les eleccions de maig de 2023 amb el suport de l’assemblea local.

Martí March afronta amb molta il·lusió “el repte de treballar per assolir la batlia a través d’un govern de progrés, que suposi una alternativa real que obri una nova etapa al nostre poble”. March ha afegit que “després d’aquests quatre anys, està clar que Pollença necessita un canvi”.

En l’anunci de la seva candidatura, March s’ha compromès a fer feina per “construir un bon programa electoral, que doni resposta a les necessitats de cada un dels nuclis que formen el nostre municipi i a les persones que hi viuen, especialment a les més vulnerables”.

March ha destacat que treballarà “per a tots els veïnats i veïnades amb polítiques socials per no deixar ningú enrere. Volem canviar Pollença perquè sigui un referent en cultura i turisme. Millorar l’activitat econòmica amb estratègies que potenciïn l’economia local”.

Finalment, ha conclòs que també impulsaran “polítiques de millora en l’àmbit educatiu i esportiu, de la infància i la joventut, fent partícips a les diferents associacions i entitats. En definitiva, volem canviar Pollença a millor”.

Martí March i Cerdà (Pollença, 1954) és doctor en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. És catedràtic d’universitat de Sociologia de l’Educació i Pedagogia Social de la Universitat de les Illes Balears. Actualment, és conseller d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears.

Leave a Reply