Marga Fullana: “Present la meva candidatura a la batlia d’Algaida, Pina i Randa per continuar amb el projecte socialista amb una visió de futur”

Fullana ha anunciat la seva candidatura davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE. També l’ha acompanyat la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

Marga Fullana, actual regidora de desenvolupament local, econòmic, fires i mercats de l’Ajuntament d’Algaida, ha anunciat que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023 per “continuar amb el projecte socialista a Algaida, Pina i Randa amb una visió de futur”. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Fullana en aquest anunci.

Fullana ha remarcat que vol seguir amb “el desenvolupament econòmic, social i educatiu d’Algaida, Pina i Randa així com millorar la qualitat de vida dels veïnats i veïnades del poble”. A més, ha destacat que assumeix el repte amb “orgull i molta responsabilitat” i que vol que sigui “un projecte conjunt, on totes les aportacions seran importants per avançar conjuntament”.

En la presentació de la seva candidatura, Fullana ha volgut donar les gràcies a Maria Antònia Mulet, que ha estat batlessa del municipi durant vuit anys. “Na Maria Antònia i jo hem fet feina plegades durant molts d’anys, és un orgull haver pogut fer feina amb ella” ha comentat Fullana.

A més, també ha agraït a diferents membres de l’agrupació local com Xesc Miralles, Jaume Miralles, Jaume Lliteres o Xesc Ramis. Fullana ha conclòs que “és un orgull encapçalar la llista dels socialistes d’Algaida, Pina i Randa, que fa 32 anys que governem al municipi”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Fullana en el seu anunci i ha fet incís en el “coratge” de Fullana per presentar la seva candidatura. A més, ha fet incís en què ”queden 4 mesos per les eleccions i una de les coses que hem de fer sense aturar, a cada agrupació, a cada municipi, és explicar clarament allò que hem fet per la ciutadania de Mallorca”. Cladera també ha comentat que, tant na Marga com tota l’Agrupació Socialista d’Algaida, Pina i Randa, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

A més de la secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, han acompanyat a Fullana la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre i el secretari de coordinació territorial de l’FSM, Tolo Aguilar.

Leave a Reply