Xisco Duarte elegit precandidat a la batlia de Felanitx amb l’objectiu que “Felanitx recuperi el prestigi que ha perdut”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx, Xisco Duarte, repetirà candidatura a la batlia de Felanitx després d’obtenir novament el suport de l’ assemblea local, el passat dilluns 30 de gener.

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx, Xisco Duarte, ha anunciat davant membres de l’Agrupació local que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023 perquè “Felanitx recuperi el prestigi que ha perdut”.

Duarte  s’ha dirigit als membres de l’Agrupació destacant que presenta la seva candidatura a la batlia de Felanitx amb “orgull i il·lusió”. A més, ha agraït “la confiança” dels companys i companyes i de totes les persones que l’han encoratjat a donar aquesta passa.

“És el moment de treballar per un futur que liderarem i que construirem entre tots i totes on Felanitx tendrà una nova escola, l’hospital, habitatge protecció oficial, el parc prehistòric dels closos, el nou auditori, un pla d’ordenació urbana actualitzat i un poble més net i segur”, ha afegit Xisco Duarte.

El secretari general de l’agrupació també ha recordat que a partir de la meitat de la legislatura actual havia de ser el batle del municipi després del pacte signat amb el Bloc i el Pi, però com ha recordat “mesos abans de cedir a batlia, el Pi i un trànsfuga socialista varen rompre amb les esquerres i varen pactar amb el PP a canvi de conservar la batlia de 4 anys”.

Finalment, Duarte, ha remarcat que “tot i la injustícia que es va dur a terme contra el nostre partit, el projecte socialista de 2019 continua viu i amb més força que mai i ha quedat demostrat que l’única motivació de la maniobra per no cedir la batlia era purament per garantir la cadira d’alguns i dos anys després la veritat ha sortit a la llum” i avisa que “queden quatre mesos i comença el compte enrere per acabar amb el pacte de la vergonya a Felanitx i retornar la qualitat democràtica que mereixen els felanitxers i felanitxeres”.

Leave a Reply