Els Socialistes d’Andratx elegeixen Toni Bordoy com a secretari general amb l’objectiu de millorar els resultats el 2023 i assolir la batlia els quatre anys

Catalina Cladera: “Tenim una agrupació forta i preparada per encarar unes bones eleccions el 2023, fer una bona candidatura i aconseguir uns molt bons resultats”

L’assemblea de l’Agrupació Socialista d’Andratx ha elegit Toni Bordoy com a nou secretari general per als pròxims quatre anys en una reunió que ha comptat amb la participació i intervenció de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell, Catalina Cladera.

Bordoy ha agraït a la militància de l’agrupació la confiança dipositada en la seva persona i en l’equip que conformarà la nova executiva, un grup de persones que combina joventut amb experiència. “És un molt bon equip que farà molta feina; tenim capacitat, projecte i equip amb una posició forta al municipi”, ha destacat Bordoy.

El socialista ha destacat que l’agrupació inicia “una nova etapa amb una executiva amb moltes ganes de fer feina, amb gent jove de la mà de gent amb experiència i saviesa que fa molts d’anys que fa feina pel partit i el municipi”.

El nou secretari general també ha exposat que l’objectiu de l’executiva que encapçala és “arribar al 2023 el més forts possible”, i per això ha incidit en el fet que “la feina serà intensa”. També ha convidat tota la militància a participar de les reunions i trobades i ha remarcat que la seu serà “un espai obert i de connexió amb el municipi i els veïnats i veïnades d’Andratx”.

Per la seva banda, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut donar l’enhorabona al nou dirigent dels socialistes d’Andratx i a l’executiva que l’acompanyarà i els ha encoratjat a “sortir amb força i energia per encarar el darrer any de legislatura i refermar encara més el projecte socialista al municipi” per millorar els resultats el 2023 i poder tenir la batlia els quatre anys.

Cladera també ha tengut paraules d’agraïment per al batle del municipi, Toni Mir, qui serà el president de l’agrupació. “No ha estat fàcil ser batle en temps de pandèmia; s’ha fet una gestió impecable en una de les legislatures més complicades de la nostra històrica recent”, ha realçat la socialista.

“Tenim una agrupació forta i preparada per encarar unes bones eleccions d’aquí a prop d’un any, per fer una bona candidatura i aconseguir uns molt bons resultats”, ha emfasitzat Cladera, alhora que ha recordat que “el dia d’avui és una fita molt important perquè això passi”.

 

Comissió Executiva dels Socialistes d’Andratx

President: Toni Mir

Secretari General: Toni Bordoy

Secretari d’Organització: Enaitz Iñan

Secretari de Política Municipal: Marina Cabrera

Secretària d’Economia i Transparència: Loli Fernández

Secretària de Comunicació: Esther Sosa

Secretària d’Igualtat i LGTBI: Noelia Rodríguez

Secretari JSIB: Miquel Florit

Vocal: Abilio Garcia

Vocal: Margarita Esteva

Leave a Reply