Els Socialistes de Calvià celebren la Festa de la Rosa, amb més de 300 persones, per renovar la il·lusió de continuar transformant Calvià, Mallorca i Balears cap a millor

Catalina Cladera: “Fa 7 anys que governam a Calvià i a Balears donant suport a qui més ho ha necessitat sempre; els socialistes tenim el millor projecte i hem de sortir a guanyar Calvià, Mallorca i Balears el 2023”

Els Socialistes de Calvià han celebrat aquest dissabte una nova edició de la tradicional Festa de la Rosa on han reunit a més de 300 persones per renovar la il·lusió i l’esperança de continuar transformant Calvià, Mallorca i les Illes Balears cap a millor. Els socialistes han recuperat aquesta festa després de dos anys sense poder-la fet a causa de la pandèmia sanitària de la COVID-19.

D’aquesta manera, a la Festa hi ha assistit nombrosos dirigents socialistes com la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, i el portaveu del PSIB-PSOE i secretari general de l’Agrupació Socialista de Calvià, Alfonso Rodríguez, que no han deixat perdre l’oportunitat per recordar com els socialistes han millorat la vida de la gent de les illes durant aquests 7 anys.

Cladera ha expressat que “la rosa socialista és justícia social, honestedat, és el valor de la feina, és la igualtat i això ens ha d’omplir d’orgull i de raons per seguir endavant pel bé d’aquesta terra”, i hi ha afegit que “ara fa 7 anys que governam a Calvià, a les Illes Balears i en coalició a Mallorca i hem enfortit els serveis públics i donat suport a qui més ho ha necessitat sempre”.

Així, la socialista ha incidit que “els socialistes de Mallorca sortim a guanyar per aturar la dreta i la ultradreta perquè junts som imparables i perquè tenim un partit fort i unit”. “Tenim la millor gent i tenim el millor projecte, per això sortim a guanyar i sortir a inundar Calvià, Mallorca i Balears de roses vermelles com ja vàrem fer el 2015, el 2019 i, també, el 2023”, ha subratllat la socialista.

Per la seva banda, Rodríguez ha agraït a la militància la seva presència a la Festa de la Rosa perquè “tornar a tenir un èxit de convocatòria amb més de 300 persones en aquest sopar on ja vàrem penjar el cartell d’aforament complet la setmana passada”. “Celebram la nostra festa com a socialistes molt satisfets per la feina feta durant aquesta crisi tan dura perquè no hem deixat ningú enrere”, ha afirmat el socialista.

“Hem posat en marxa un escut social mai vist en la història i ara veim els seus fruits: una reactivació econòmica que ja gaudim a Calvià, amb un municipi amb menys atur que mai i amb millor qualitat en l’ocupació que abans”, ha expressat el socialista qui ha aprofitat per dir que “volem continuar transformant Calvià amb il·lusió, amb unitat i amb confiança per millorar la vida de tots els calvianers i calvianeres”.

A més a més, el socialista ha aprofitat per dir que “el nou Partit Popular de sempre no s’alegra de res que sigui bo per a tots i totes, ni tan sols de les extraordinàries xifres d’ocupació que, per a criticar-les, arremet amb la figura dels fixos discontinus”, i hi ha afegit que “idò no, senyor Feijoó, a Calvià sabem molt bé que no és el mateix ser fix discontinu que tenir un contracte temporal precari, ni molt manco!”.

Finalment, Rodríguez ha expressat que “seguim bolcats en la tasca de Calvià, del seu present i el seu futur i volem continuar transformant Calvià més enllà de 2023”. “Ens sentim impulsats per la força de la nostra militància, de tantíssimes persones que esperen que continuem treballant amb tot l’esforç possible per i per a Calvià, els calvianers i calvianeres perquè Calvià ho mereix”, ha conclòs.

Leave a Reply