El PSIB-PSOE insisteix a demanar “una conjunció de voluntat i d’idees per plantejar la millor sortida possible de la crisi”

Alcover ha emfasitzat en la necessitat  “d’empènyer tots plegats per sortir d’aquesta”, i ha advertit que “el PP comet un greu error intentant treure un rèdit polític de la situació”

El Partit Socialista de les Illes Balears ha tornat a insistir avui a tots els partits polítics en la necessitat de fer “un esforç de conjunció de voluntat i d’idees per cercar, entre tots, la millor manera de sortir d’aquesta crisi”.

Així ho ha demanat el portaveu socialista, Andreu Alcover, després de la reunió que ha celebrat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, amb els portaveus de totes les formacions polítiques amb representació a la institució insular.

D’aquesta trobada, Alcover n’ha fet una valoració molt positiva, ja que, ha remarcat, “la presidenta ha tornat a estendre la mà a tots els partits polítics perquè facin suggeriments i propostes per plantejar la millor sortida d’aquesta crisi, oferint-se a celebrar reunions periòdiques per treballar en comú les seves idees”.

“La majoria de partits han acollit molt bé la voluntat de la presidenta, excepte el PP, que ha criticat fins i tot el fet de reunir-nos”, ha lamentat el portaveu socialista, que ha avisat que “ara és l’hora d’empènyer tots plegats, i el PP comet un greu error, volent fer política amb la sortida de la crisi”.

En aquest sentit, ha criticat que “el Partit Popular segueix presentat ara les mateixes propostes que presentava abans de la crisi: reduir alts càrrecs i baixar les taxes del Consell. Fins i tot, han arribat a assegurar en una moció que eliminant la taxa de caça dinamitzaríem l’economia”, i ha advertit que “això no és seriós, i no és el que reclama la ciutadania ni la realitat que vivim”.

Leave a Reply