Xesca Mir elegida nova Secretària General de l’Agrupació Socialista de Sa Pobla

D’aquesta manera, Catalina Cladera deixa el seu lloc com a Secretària General a la fins ara portaveu, Xesca Mir

L’Assemblea de l’Agrupació Socialista de Sa Pobla ha elegit a Xesca Mir com a nova Secretària General substituint a Catalina Cladera que fins ara ocupava aquest lloc. Mir ha començat el seu discurs comentant que “primer de tot, vull donar les gràcies a na Cati i en Lluis pel seu suport. També vull fer especial menció a Pere Crespí Gost pels seus anys de dedicació i els valors que ens ha transmès als socialistes de Sa Pobla”.

La nova Secretària General ha afegit que “iniciem una nova etapa a Sa Pobla amb una executiva nova amb diferents perfils. Em sent molt recolzada per ells, és gent molt ben preparada que farà feina de valent pel municipi i amb la que compartesc moltes afinitats personals”.

Sobre el projecte de futur, Xesca Mir ha declarat que “de cara a polítiques que puguem dur a terme, no deixarem de tenir la nostra mirada en la ciutadania, que hi hagi una bona convivència i que les necessitats dels poblers i pobleres quedin cobertes. No tan sols necessitats bàsiques, sinó que també infraestructures que siguin necessàries per a tots i totes”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Sa Pobla queda de la següent manera: Pere Crespí com a President; Xesca Mir com a Secretària General; Benjamín del Olmo com a Secretari d’Organització; Joan Toni Peré com a Secretari de Política Municipal; Santiago Ramis com a Secretari de Serveis Socials; Ana Maria Igualde i Laura Cladera com a vocals.

Leave a Reply