Els Socialistes de Pollença reelegeixen a Toni Cànaves com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu d’aconseguir la batlia a les eleccions de 2023

L’Agrupació Socialista de Pollença ha elegit la nova comissió executiva en una assemblea a la qual ha assistit la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

L’Agrupació Socialista de Pollença ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i també s’ha reelegit a Toni Cànaves com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu d’entrar a l’equip de govern de l’Ajuntament en les pròximes eleccions del 2023. Una Agrupació Socialista que, en aquest darrer mandat, ha pujat un 35% d’afiliació”.

El Secretari General de l’Agrupació, Toni Cànaves, ha començat el seu discurs agraint a la militància i a tots els membres de la comissió executiva la seva confiança “primer de tot, agrair a tots els membres de l’executiva la seva confiança, la seva dedicació i la seva feina durant aquests anys. També a tota l’assemblea que han estat amb nosaltres en els moments més difícils donant suport i essent la nostra veu aquí al poble”.

Pel que fa als objectius de la nova executiva, Cànaves ha comentat que “un dels objectius era poder augmentar la nostra militància per créixer i tenir més pes en l’àmbit insular i autonòmic, cosa que ja estem aconseguint. A més, els objectius que ens posam és estar a l’altura de les circumstàncies, el poble ens necessita i estem preparats per ser una alternativa al govern de dretes d’aquí de Pollença. Hem d’estar al costat de la gent, escoltar-los, ser útils pels nostres veïnats i començar a fer feina per tenir un projecte sòlid de cara a les pròximes eleccions”.

El Secretari General ha afegit que “aquí a Pollença, el govern de dretes no ha donat la resposta que necessitava el municipi per sortir d’aquesta pandèmia. Nosaltres estam preparats per ser una alternativa a Pollença i tornar a ser un referent i encapçalar el pròxim govern de Pollença”.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera ha volgut dedicar unes paraules als socialistes de Pollença i al Secretari General “enhorabona Toni i donar-te les gràcies per voler repetir com a Secretari General. També moltes gràcies a tota l’executiva de Pollença, estau d’enhorabona per haver crescut amb l’afiliació socialista. Enhorabona també per l’assemblea, heu explicat molt bé els projectes socialistes i la feina que hem fet en aquests darrers anys a les diferents institucions”.

Cladera ha fet incís en que “ara toca fer feina de valent i més especialment a Pollença, que estam a l’oposició. Pollença necessita tornar a tenir un govern socialista. Aquesta és la feina de cara a les eleccions de 2023. La gestió que hem fet a les diferents institucions ens ha de servir d’exemple per explicar la nostra forma de fer feina, una molt diferent de la que s’ha fet aquí a Pollença, amb un govern de dretes”.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha destacat que “tanta sort que hem gestionat la crisi els socialistes, hem impulsat lleis tan importants com la turística o l’educativa. Parlant d’educació, tenim aquí present al conseller d’educació, Martí March, pollencí de soca-rel. Els populismes i ultra dreta s’aprofiten de les crisis, no podem permetre que aquests populismes i aquesta ultra dreta entri al govern.”

Comissió Executiva Pollença

Presidenta: Francesca Maria Ramon Pérez de Rada

Secretari General: Antoni Cànaves Capllonch

Secretària d’Organització: Maria José Jiménez Escribano

Secretari d’Idees, Projecte i Estratègia Electoral: Antoni Lluís García Expósito

Secretari de Política Municipal i Finances: Cristòfol Rebassa Garcia

Secretària d’Igualtat, Drets Socials i Sostenibilitat: Maria del Mar Rosselló Rofes

Coordinador Pollença: Juan Fernández Borrego

Coordinador Port de Pollença: Miquel Alzamora Xamena

Coordinador Cala Sant Vicent: Bernat López Plomer

Vocals:

Juan Carlos Romero Sánchez

Antonia Maria Fuster Moyà

Juanjo Mir Polar

Jaume Coll Cifre

Josefina Muñoz Ortega

Membre Consell Polític FSM: Antoni Lluís García Expósito

Leave a Reply