Pep Lluís Urraca continuarà com a Secretari General de l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia

Pep Lluís Urraca: “Vull donar les gràcies a tota l’Agrupació, estam en un moment molt bo i seguim creixent en militància i en simpatitzants”

L’Agrupació Socialista de Santa Eugènia ha celebrat la seva assemblea local on s’ha elegit a la nova comissió executiva local i també s’ha reelegit a Pep Lluís Urraca com a Secretari General de l’Agrupació amb l’objectiu de millorar els resultats electorals i continuar a l’equip de govern de l’Ajuntament en les pròximes eleccions del 2023.

El Secretari General de l’Agrupació, Pep Lluís Urraca, ha comentat que “primer de tot, vull donar les gràcies al PSIB-PSOE i a la Federació Socialista de Mallorca el seu suport. També agrair a tots els militants de Santa Eugènia la feina que estam fent i la feina que continuarem fent. A més, vull agrair a Cati Coll i a Cristina Ballester la gran tasca que han fet i que estan fent a l’Ajuntament com a regidores”.

Urraca ha fet una valoració dels darrers anys de legislatura i ha declarat que “amb l’equip de govern hem aconseguit que es construeixin habitatges de protecció pública. A més, hem recuperat la línia de bus a Santa Maria. També hem de destacar que hem estat el primer municipi de tot l’Estat en tenir un auto consum compartit gràcies a unes plaques solars que es varen construir al pati de l’escola, a través de l’Institut Balear de l’energia”.

El Secretari General ha afegit que “continuam amb la instal·lació de carregadors per vehicles elèctrics, també hem implantat durant aquesta legislatura l’administració electrònica a l’Ajuntament de Santa Eugènia per apropar l’administració al ciutadà. A més, tenim a punt de licitació una deixalleria, per fi en tindrem una a Santa Eugènia gràcies al Consell de Mallorca i a diferents subvencions que hem sol·licitat. Serà projecte fet realitat i que el poble necessitava des de fa molts d’anys”.

Pep Lluís Urraca ha fet incís en què “durant aquesta legislatura hem tengut molt presents els llogarets de Santa Eugènia i hi hem fet tasques de manteniment com la reforma part de la il·luminació, establir zones de l’ombra, o la neteja constant d’aquests llogarets”.

A més, Urraca ha volgut explicar les tasques que s’han fet durant aquesta legislatura en les instal·lacions esportives del poble “pel que fa al poliesportiu, hem construït uns nous vestidors. A més hem instal·lat unes noves xarxes de protecció del camp de futbol. També hem posat nova il·luminació led tant al camp de futbol com al poliesportiu per complir amb l’agenda mediambiental”.

Finalment, el Secretari General ha explicat els seus objectius “ara, volem acabar d’assolir objectius, de moment, duim un compliment de programa electoral del 80%. De cara a les eleccions de 2023, volem anar a per la majoria absoluta”.

Així, la Comissió Executiva Socialista de Santa Eugènia queda de la següent manera: Pep Lluís Urraca com a Secretari General; Leticia Bonnín com a Secretària d’Organització; Andreu Muntaner com a Secretari de Política Municipal.

Leave a Reply