Aclariment dels Socialistes de Son Servera en relació amb l’acte informatiu sobre les ajudes per als sectors més afectats per les restriccions

Els Socialistes de Son Servera demanen respecte per l’activitat interna del partit i els actes que aquest pot organitzar, de la mateixa manera que els socialistes respecten l’activitat interna de qualsevol de les formacions polítiques amb representació a l’ajuntament.

Els Socialistes de Son Servera volen manifestar la seva sorpresa per la polèmica suscitada entorn de la trobada informativa sobre les ajudes als sectors més afectats per les restriccions, organitzada a la seu de l’agrupació socialista.

Una trobada posada en marxa amb l’únic objectiu d’informar sobre les diferents línies d’ajuda impulsades per les administracions públiques per a la restauració, i sense cap voluntat de substituir les funcions de les institucions per a tramitar aquestes ajudes.

Tradicionalment, la seu dels Socialistes de Son Servera ha estat oberta a tots els serverins i les serverines com a Casa del Poble, per a atendre les seves peticions i suggeriments, per divulgar les principals polítiques dels socialistes als diferents àmbits i també per informar de l’acció de govern, per la qual cosa és un acte que no plantejava res de nou que no s’hagi fet abans i que no entri en la normalitat d’una formació política amb vocació de servei públic, entregada a l’interès general i amb l’obligació de fer d’altaveu de totes aquelles accions posades en marxa per les institucions que poden ser d’ajuda a diferents sectors en un moment especialment delicat com el que vivim per mor de la pandèmia.

Es tracta, a més a més, d’una Casa del Poble compartida amb la Unió General de Treballadors de les Illes Balears, la UGT, qui també ha estat d’acord en tot moment de fer aquesta acció divulgativa de cara a la restauració del municipi.

De fet, els Socialistes de Son Servera han aplaudit iniciatives pròpies d’altres formacions, com la recollida d’aliments a supermercats, que complementen les accions pròpies que realitzen les institucions amb un objectiu comú i compartit: ajudar a superar la situació actual.

En qualsevol cas, els Socialistes de Son Servera demanen respecte per l’activitat interna del partit i els actes que aquest pot organitzar, de la mateixa manera que els socialistes respecten l’activitat interna de qualsevol de les formacions polítiques amb representació a l’ajuntament.

Per això, esperen que no es faci servir la gestió de la pandèmia i les seves conseqüències socials i econòmiques com a arma de confrontació política i que totes les formacions locals vagin a la una per sortir de la situació actual com més aviat millor.

Mentrestant, els Socialistes de Son Servera entenen que com a partit que millor representa a la ciutadania del municipi tenen l’obligació de continuar informant i divulgant sobre les principals accions polítiques de les diferents institucions, com han fet sempre.

Leave a Reply