Ana Maria Muela Morey serà la nova regidora socialista a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí i Joan Far assumeix la secretaria general de l’Agrupació

Ana Maria Muela: “Poder representar el PSIB-PSOE a Santa Maria és un repte emocionant. Tenc moltes ganes de posar-me a fer feina i presentar propostes de millora pel poble”

Ana Maria Muela Morey serà la nova regidora socialista a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí després de la renúncia de Joan Far per incompatibilitat laboral. Marc Vich, número dos de la llista, no agafarà la seva acta de regidor pels mateixos motius que Far.

Joan Far ha declarat: “els horaris de la meva feina no em permetien dedicar el temps necessari als plens i a les comissions informatives. Per aquest motiu, deix la meva acta com a regidor. Seguiré fent feina per l’Agrupació com a Secretari General”.

Tot i deixar la seva acta de regidor, Far assumeix la secretaria general de l’agrupació amb “molta il·lusió”. La nova comissió executiva de l’Agrupació Socialista de Santa Maria queda de la següent forma: Miquel Pizà (President), Joan Far (Secretari General), Belén Borràs (Secretària d’Organització) i Ana Maria Muela (Secretària de Política Municipal).

La nova regidora de socialista a l’Ajuntament de Santa Maria, Ana Maria Muela, ha comentat que “poder representar el PSIB-PSOE a Santa Maria és un repte emocionant. Tenc moltes ganes de posar-me a fer feina i presentar propostes de millora pel poble”. Muela és graduada en Ciències Polítiques i Dret per la Universitat Complutense de Madrid. Actualment, està preparant unes oposicions.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, va participar en la reunió de l’Agrupació local i va voler agrair “l’esforç i valentia” que va mostrar Joan Far presentant-se com a candidat a les eleccions de maig.

Cladera també va aprofitar per desitjar “molta sort i èxits” a Ana Maria Muela. A més, també va dedicar unes paraules a l’agrupació: “sou un gran grup que combina experiència amb joventut, feis molt bona feina i estau en creixement, les 6 afiliacions noves al partit de la darrera setmana ho demostren”.

Leave a Reply