Armengol i Cladera a l’Assemblea de Regidors Socialistes, aquest dissabte a Montuïri

Les secretàries generals de PSIB i de la FSM obren aquest dissabte l’Assemblea de Regidors Socialistes de Mallorca que es celebra a Montuïri, amb el lema ‘Contra la involució, més socialisme’, i a on també participa el batle del PSC a la Bisbal i diputat al Parlament de Catalunya, Óscar Aparicio

La sala Es Molinar, a Montuïri, serà l’escenari per a la celebració de l’Assemblea de Regidors i Regidores Socialistes de la Federació Socialista de Mallorca, aquest dissabte, que porta per títol ‘Contra la involució, més socialisme’. Les secretàries generals del PSIB, Francina Armengol, i de la FSM, Catalina Cladera, obriran l’acte polític, després de la benvinguda a càrrec del 1r tinent de batle de l’ajuntament de Montuïri, Antoni Miralles.

Després dels discursos inaugurals, la jornada s’articularà a l’entorn d’un diàleg i dues taules rodones. En primer lloc el batle socialista de la localitat gironina de la Bisbal, Óscar Aparicio, acompanyat del regidor socialista de Marratxí, Miquel Cabot, serà el protagonista del debat municipalista.

La primera de les dues taules rodones reunirà a les primeres vares d’Artà, Inca i Pollença, Manolo Galán, Virgilio Moreno i Martí March, amb la consellera insular Juana Maria Adrover com a moderadora. Acte seguit el protagonisme serà dels regidors a l’oposició de Palma, Campanet i Llucmajor, Rosario Sánchez, Rosa M. Bestard i Jaume J. Oliver, en un apartat que serà presentat pel portaveu adjunt al Consell de Mallorca, Javier de Juan.

L’Assemblea de Regidors i Regidores Socialistes és una iniciativa de la FSM per afrontar el nou moment polític actual a Mallorca i a tot l’Estat. Cal recordar que la militància socialista està cridada a consultes durant tota aquesta setmana per emetre posicionament sobre la negociació engegada amb diferents formacions polítiques per aconseguir els suports necessaris per poder investir Pedro Sánchez com a president del Govern de l’Estat, i més en concret sobre la qüestió de la concessió d’una amnistia per als condemnats pels fets de l’1-O a Catalunya, com a punt clau de l’acord. El militants socialistes poden exercir el seu dret a vot de manera presencial, fins el mateix dia 4, dissabte. I posteriorment seguirà oberta la consulta de manera telemàtica.

Leave a Reply