Unió Per Binissalem i el PSIB-PSOE signen un pacte de governabilitat a l’Ajuntament de Binissalem

Aquest pacte té com a principals, però no únics, objectius abordar i avançar en  qüestions importants com la transparència, la millora de la infraestructura i les inversions

El PSIB-PSOE i Unió Per Binissalem ha ratificat l’acord de governabilitat per donar estabilitat a l’Ajuntament i treballar pel bé del poble. Aquest pacte té com a principals, però no únics, objectius abordar i avançar en  qüestions importants com la transparència, la millora de la infraestructura i les inversions.

Ambdós partits han expressat la seva voluntat de dur a terme un pacte de confiança i col·laboració mútua, constructiva i duradora que ens permeti abordar els problemes d’aquest poble, tenint com a referència el benestar i servei al ciutadà.

Aquesta declaració d’intencions i els punts que recull són iniciatives, acords de governabilitat i compromisos per la legislatura, i a més termini, que es reflectiran en l’actuació de l’equip de Govern, els acords que s’aprovin així com en la confecció dels Pressupostos de cada exercici.

Les àrees de gestió corresponents al PSIB-PSOE són: urbanisme, patrimoni, mobilitat i sostenibilitat, contractació, informàtica i esports. La resta d’àrees seran gestionades per Unió Per Binissalem. El PSIB-PSOE formarà part de la Junta de Govern com a primer tinent de batle. Unió Per Binissalem segon, tercer i quart tinent de batle.

Leave a Reply