Els socialistes d’Alcúdia denuncien que l’Ajuntament es gastarà 3 milions d’euros en 4 anys en sous de regidors i càrrecs de confiança

Des de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia han criticat que l’Ajuntament passi de 2 a 7 assessors sense un motiu justificat amb un cost anual de 277.000 euros

Els socialistes d’Alcúdia han denunciat que, en total, l’Ajuntament d’Alcúdia tindrà 10 dedicacions exclusives i 7 càrrecs de confiança, el que suposarà un cost de 3 milions d’euros en 4 anys per a tots els alcudiencs i alcudienques.

Des del Grup Municipal reclamen explicacions a l’equip de govern per aquest augment de càrrecs de confiança quan 10 regidors ja tenen dedicació exclusiva per, segons l’actual batlessa, “poder-se dedicar a temps complet”. Amb l’augment de càrrecs de confiança, quasi cada regidor tindrà un assessor.

A més, el socialistes d’Alcúdia han explicat que sis dels regidors que tenen dedicació exclusiva han demanat la compatibilitat per exercir activitats privades.

El sou dels set nous assessors de l’Ajuntament, costarà als alcudiencs i alcudienques 277.000 euros anuals. Alguns d’ells tindran competències duplicades i d’altres tindran feines que corresponen a altres administracions.

Des de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia han conclòs que “el pacte PP-VOX-Unió Per Alcúdia ha demostrat, una vegada més, que el seu màxim objectiu és col·locar gent sense cap objectiu ni cap criteri”.

Leave a Reply