Bàrbara Rebassa: “Ha estat un honor ser la batlessa d’Alcúdia durant aquests darrers tres anys”

La batlessa socialista Bàrbara Rebassa ha presentat la seva renúncia al capdavant de l’Ajuntament d’Alcúdia complint amb el pacte signat a l’inici de legislatura

La batlessa socialista d’Alcúdia Bàrbara Rebassa, complint amb el pacte signat a l’inici de legislatura, ha presentat al plenari local la seva renúncia al capdavant de l’Ajuntament. D’aquesta forma, Rebassa deixa el càrrec després de tres anys, però seguirà a l’equip de govern com a tinent de batle.

Bàrbara Rebassa ha volgut agrair al PSIB-PSOE la confiança que van dipositar amb ella per elegir-la com a candidata “vull donar les gràcies al partit socialista per haver-me donat l’oportunitat de poder encapçalar la llista per, posteriorment, guanyar les eleccions i haver tingut l’oportunitat de ser batlessa d’Alcúdia durant tres anys”.

Rebassa ha comentat que “han estat uns anys complicat a causa de la pandèmia, però que gràcies als governs socialistes al Consell de Mallorca, Govern de les Illes Balears i Govern d’Espanya, la recuperació d’aquesta crisi ha estat més ràpida i eficient”.

“Des de l’Ajuntament teníem clar que havíem d’estar al costat de la gent, per això vam triplicar les ajudes als serveis socials del municipi. A més, també hem prestat ajudes al teixit empresarial d’Alcúdia per ajudar-los a sortir de la crisi” ha afegit Bàrbara Rebassa”

La fins ara batlessa d’Alcúdia, ha conclòs “també vull agrair a tots els regidors i regidores que m’han acompanyat durant aquests tres anys. Gràcies especialment a n’en Martí, en Biel, n’Agüi i n’Antònia perquè entre tots ens hem deixat la pell per millorar la vida dels veïnats i veïnades d’Alcúdia”.

A la renuncia de Bàrbara Rebassa hi ha estat presents Rafel Oliver, President del PSIB-PSOE, Tolo Aguilar, Secretari de Coordinació Territorial de l’FSM; Miquel Àngel Coll, Secretari d’Idees i Programes de l’FSM; Joan Gaspar Vallori, Secretari de Turisme Sostenible de l’FSM i Rosa Maria Bestard, batlessa socialista de Campanet. A més dels regidors socialistes d’Alcúdia Martí Garcías, Aguas Santas Lobos, Gabriel de Hevia i Antònia Cànaves.

Leave a Reply