Els Socialistes d’Esporles presenten una moció per millorar la mobilitat dins el municipi i que es compleixi el nou reglament de circulació que limita la velocitat a 30 km/hora

Josep Pol: “és necessari prendre mesures per fomentar el compliment de les normes de circulació i de tenir cura de la seguretat dels vianants”

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Esporles ha presentat una moció al plenari local per millorar la mobilitat dins el municipi. Els socialistes demanen a l’equip de govern que es prenguin mesures per fomentar el compliment del nou Reglament de Circulació que entrà en vigor el 2021 i que limità la velocitat dins el municipi a 30 km/h.

El portaveu del Grup Socialista a Esporles, Josep Pol, ha declarat que “és necessari prendre mesures per fomentar el compliment del reglament en qüestió i de tenir cura de la seguretat dels vianants”.

Pol ha afegit que “també creim que és necessari augmentar la seguretat de les vies que donen accés a Son Cabaspre i Es Verger, ja que són camins estrets on passen molts de senderistes, ciclistes, excursionistes, etc. Cal fomentar les activitats socials saludables amb vies segures que evitin accidents o situacions perilloses que es donen freqüentment”.

Per tot això, els socialistes d’Esporles han presentat una moció que reclama la instal·lació de dos rètols lluminosos que indiquin la velocitat a la qual se circula a les dues entrades principals del poble: Ma-1120 a l’altura del rètol de 30 km/h i de la Ma-1040 a la recta de l’institut.

A més a més, demanen que s’instal·lin bandes reductores de velocitat a les zones rectes, on és freqüent l’acceleració al Camí de Son Cabaspre i al Carrer Costa de Son Tries fins als respectius nuclis.

Leave a Reply