Esporles millorarà el seu sistema de recollida de residus gràcies a una iniciativa socialista

La moció presentada pels Socialistes d’Esporles per la millora de recollida de residus ha estat aprovada per unanimitat

Els socialistes d’Esporles han presentat una moció en el ple ordinari d’abril per a la millora del sistema de recollida de residus. Aquesta iniciativa socialista ha estat aprovada per unanimitat.

El portaveu dels socialistes d’Esporles, Toni Bordoy, ha explicat els dos punts de la moció. El primer, “insta a l’Ajuntament d’Esporles a establir un sistema de revisió i retirada dels residus que les empreses contractades deixin a la via pública com a conseqüència de les mancances que presenten en la recollida de residus els dies i els trams horaris prevists”.

El segon punt de la moció “insta a l’Ajuntament d’Esporles a invertir els recursos generats per les sancions aplicades en la millora de la recollida de residus, encara que sigui de forma subsidiària, i en la neteja dels carrers i les vies públiques del nostre municipi afectats per aquesta situació”.

Bordoy s’ha mostrat “molt satisfet” per l’aprovació d’aquesta moció, tot i que, ha aclarit Bordoy, “l’equip de govern de l’Ajuntament no s’hagi comprés del tot, ja que ens ha dit que la brigada no pot recollir fems per normativa, que només en casos especials”.

El portaveu ha afegit que “és una reclamació que els veïnats i veïnades d’Esporles porten temps fent. Pensem que l’aprovació d’aquesta moció és una molt bona notícia pel poble”.

Leave a Reply