L’agrupació progressista ‘Per Estellencs’ presenta una moció per millorar els horaris de la línia de busos del TIB que passa pel poble

En honor a qui fou president de la Federació Socialista de Mallorca, batle d’Alcúdia i vicepresident del Consell de Mallorca, entre altres càrrecs, i que va morir el passat 21 de febrer

L’agrupació progressista ‘Per Estellencs’ ha presentat una moció per millorar els horaris de la nova línia entre Andratx i Esporles. Aquesta iniciativa ha estat aprovada per unanimitat.

Des de ‘Per Estellencs’ han declarat que “és una reclamació de tots els veïnats del poble. Els treballadors i treballadores que fan feina als municipis de devora Estellencs tenen difícil anar a fer feina amb transport públic a causa dels nuls horaris que hi ha a primera i a darrera hora del dia”

Des de l’agrupació han afegit que “la moció exigeix que hi hagi busos abans de les 8 del matí i després de les 8 del capvespre”.

Finalment, des de ‘Per Estellencs’ han mostrat la seva sorpresa perquè a Andratx el Partit Popular va votar en contra de la mateixa moció i a Estellencs, ha votat a favor. “No entenem aquest canvi de criteris entre municipis, és una iniciativa molt positiva per a tots els municipis per on passa aquesta línia de bus”.

Leave a Reply