Catalina Cladera: “Els socialistes hem de continua governant perquè no permetrem que la dreta arribi a les institucions per destruir tot el que hem aconseguit”

Els Socialistes d’Andratx han celebrat un dinar amb motiu del primer any de batlia socialista a l’Ajuntament on han assistit més de 100 persones

L’Agrupació Socialista d’Andratx ha celebrat un dinar amb motiu del primer aniversari de batlia socialista a l’Ajuntament d’Andratx encapçalada per Toni Mir en el qual hi ha assistit més de 100 militants i simpatitzants del terme municipal d’Andratx, a més de la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera; la secretària d’Organització de l’FMS, Antònia Sastre; el secretari de Coordinació Territorial, Tolo Aguilar; el secretari de Política Municipal, Marc López, i el secretari general de les JSIB, Ares Fernández.

D’aquesta manera, Cladera ha expressat que “és molt importat que els socialistes tornem a governar a les institucions perquè hi ha una dreta, que està blanquejant a la ultradreta, que vol destruït tot el que hem aconseguit durant aquests anys de govern progressista”, i hi ha afegit que “això no ho podem consentir perquè el Partit Popular no veu cap problema en pactar amb l’extrema dreta que vol fer retrocedir aquesta terra en drets i llibertats”.

La socialista ha incidit que “només hi ha una recepta possible perquè no passi  i és sortir al carrer com mai per explicar a la gent tot el que hem avançat en drets aquests anys i com hem transformat aquesta terra cap a millor”. “Hem de fer valer la força socialista i hem d’agafar força per fer feina de valent aquest any i aconseguir més representació a Andratx a les pròximes eleccions del 2023”, ha dit Cladera.

Per la seva banda, el president del PSIB-PSOE Andratx i batle d’Andratx, Antoni Mir, ha agraït a les més de 100 persones que hi ha assistit a l’acte del primer any de batlia socialista. Mir ha subratllat que “vàrem dir que seria una legislatura molt complicada i així ha estat perquè hem gestionat una pandèmia pensant en la gent i donant més ajudes que mai per als comerços i la gent d’Andratx”.

“Hem de fer molta feina per millorar els resultats electorals”, ha dit Mir qui ha posat en valor que “la pandèmia no ha deixat de banda els projectes més importants que vàrem prometre als andritxols: tindrem residència a Andratx, tenim rotonda, tindrem les noves normes subsidiàries i tindrem més aparcament al nostre terme municipal”.

També, el secretari general dels socialistes d’Andratx, Toni Bordoy, ha expressat que “el Partit Popular fa 3 anys que  diu que ‘els socialistes no sabem governar’, quan ells, després de 8 anys, varen deixar l’Ajuntament ple doblers sense invertir”, i hi ha afegit que “nosaltres hem invertit aquests doblers en la ciutadania d’Andratx per tenir millors serveis socials i més i millors infraestructures”. “Els doblers han d’anar per la gent del nostre municipi”, ha incidit.

Leave a Reply