El Grup Socialista al Consell de Mallorca exigeix a l’IMAS l’obertura de la Residència Miquel Mir d’Inca

Catalina Cladera: “El senyor Galmés demostra, una vegada més, que les polítiques socials no són una de les seves prioritats. Aquesta residència podria acollir 40 persones a la residència i 25 al centre de dia, però Galmés i el Consell de Mallorca pensa en altres coses”

El Grup Socialista al Consell de Mallorca ha exigit al senyor Galmés i a l’IMAS l’obertura immediata de la Residència Miquel Mir d’Inca. La portaveu del Grup Socialista, Catalina Cladera, ha destacat que “el senyor Galmés demostra, una vegada més, que les polítiques socials no són una de les seves prioritats. Aquesta residència podria acollir 40 persones a la residència i 25 al centre de dia, però Galmés i el Consell de Mallorca pensa en altres coses”.

Cladera ha explicat que les obres de remodelació de l’edifici on ha d’estar ubicada la residència i el centre de dia van acabar el juliol de 2023 i que, ara, tan sols falta dotar-la de mobiliari i contractar el personal. Cladera ha fet incís en què “al pressupost de 2024 l’IMAS no ha destinat ni un sol euro pel mobiliari. Ni tampoc ha modificat la relació de llocs de treball (RLLT) per incloure els i les treballadores de la residència. Aquí queda demostrada la gestió del senyor Galmés”.

La portaveu socialista ha comentat que “el PP de Galmés es va cansar de dir que acabaria amb les llistes d’espera per a residències de Gent Gran, però quan governa s’oblida de les promeses. Una altra mentida de Galmés. No rebaixa llistes d’espera, no obre residències i no fa cap passa per assumir gestió de les residències municipals, com molts ajuntaments demanen”.

Els socialistes d’Inca s’han sumat a la reclamació del Grup Socialista al Consell de Mallorca i han reiterat la necessitat de l’obertura de la Residència Miquel Mir perquè podrà donar servei a 40 persones a la residència i a altres 25 al centre de dia.

Leave a Reply