El PSIB-PSOE de Llucmajor denuncia l’opacitat i la falta de gestió de l’Ajuntament amb les factures extrajudicials

La denúncia arriba després que l’equip de govern es va veure obligat a retirar 11 punts de l’ordre del dia que tenien com a finalitat aprovar factures extrajudicials per valor de gairebé 900.000€ al ple celebrat el passat dimecres

Els socialistes de Llucmajor han denunciat a l’equip de govern de l’Ajuntament local (conformat per PP, VOX i ASI) després que veiés obligat a retirar 11 punts de l’ordre del dia durant la celebració de l’últim plenari municipal, perquè aquests expedients estaven incomplets per la falta de l’informe d’intervenció.

El portaveu socialista de Llucmajor, Jaume Oliver, va avisar als 11 regidors que conformen l’equip de govern, que s’estaven arriscant molt aprovant aquests expedients, ja que estaven incomplets. En aquell moment, i veient que la resta de grups municipals de l’oposició els van recriminar la falta de gestió a l’alcaldessa, ella mateixa va decidir retirar els 11 de punts de l’ordre del dia.

Oliver ha declarat que “la incompetència de l’alcaldessa i de la resta de regidors de l’equip de govern gairebé els juga una mala passada i els podria haver posat en situacions judicials molt serioses si l’oposició no els arriba a avisar del risc al qual s’exposaven aprovant aquests expedients de manera incompleta”.

En aquell moment, tant la secretària municipal com l’interventor, van avisar a l’equip de govern de l’antecedent que podien crear si aproven d’aquesta manera els 11 expedients.

Jaume Oliver ha conclòs que “no és la primera vegada que tenim problemes amb l’excessiu volum de factures extrajudicials que acostuma a portar l’equip de govern als plens municipals. És un recurs que usen amb freqüència i que això comporta una falta de transparència notable en els comptes municipals”.

Leave a Reply