El PSIB-PSOE recorda als Ajuntament d’Andratx i Calvià que el projecte del passeig d’unió entre el Camp de Mar i Peguera és una iniciativa socialista

La legislatura passada, els governs socialistes del Consell de Mallorca, l’Ajuntament d’Andratx i de Calvià, vàrem fer el vial cívic que es va construir de manera paral·lela a la nova rotonda d’entrada a Camp de Mar

El partit socialista ha criticat que els Ajuntaments d’Andratx i Calvià hagin fet la presentació del passeig d’unió entre el Camp de Mar i Peguera sense recordar de qui és la iniciativa. La legislatura passada, els governs socialistes del Consell de Mallorca, l’Ajuntament d’Andratx i de Calvià, vàrem fer el vial cívic que es va construir de manera paral·lela a la nova rotonda d’entrada a Camp de Mar.

Cal recordar que el Grup Socialista Municipal d’Andratx ja va liderar l’aprovació d’un important punt en l’ordre del dia del ple de gener de 2024 de la corporació, que instava a les institucions concernides, Consell de Mallorca i ajuntaments de Calvià i Andratx, a iniciar les accions necessàries per unir els nuclis de Camp de Mar i de Peguera amb la localitat andritxola a través d’un passeig per a vianants que completi el vial cívic ja existent i que recorre tot el litoral de Calvià.

Aquest vial cívic és una reclamació històrica del nucli calvianer de Peguera i el municipi d’Andratx. Els socialistes han recordat que “amb Toni Mir com a batle d’Andratx i Alfonso Rodríguez com a batle de Calvià, vàrem demanar una modificació del projecte inicial de la rotonda per allargar el vial cívic fins a Peguera”.

Els socialistes han afegit que “ens sorprèn moltíssim que l’actual batle de Calvià del PP, Juan Antonio Amengual, i la batlessa d’Andratx, també del PP, Estefania Gonzalvo, s’intentin apropiar de la feina feta per equips socialistes durant l’anterior legislatura. Haurien de tenir lleialtat institucional i reconèixer la feina fet per Cladera, Rodríguez i Mir per connectar els municipis de Calvià i Andratx amb un eix cívic”.

En el seu comunicat, ni Amengual ni Gonzalvo han especificat com faran arribar aquest camí fins a Peguera, i quines passes han fet durant aquesta legislatura per culminar el projecte que els governs socialistes van deixar fet.

En relació a la presentació del projecte per part dels dos Ajuntaments,  des de l’Agrupació Socialista de Calvià es demanen: “on són els regidors de VOX en aquesta reunió Andratx-Calvià que han celebrat avui els dos equips de govern. Només era una reunió del PP a dependències municipals?”.

Leave a Reply