Els rumors de trencament del pacte PP Seny a Sóller demostren la gestió calamitosa de l’Ajuntament

La publicació d’informacions que apunten a moviments interns entre els socis de Govern a l’Ajuntament per a rompre el pacte PP-Seny que governa el municipi posa al descobert, segons el portaveu socialista Jaume Mateu, la mala sintonia de l’equip de govern que es traspassa a la deficient gestió dels serveis municipals dels sollerics.

El Pacte PP-Seny fa aigües a Sóller. La difusió pública de possibles contactes sorgits de Seny per a poder muntar una moció de censura cap a l’equip de govern del que formen part amb el PP demostra que “la mala sintonia entre els socis es trasllada en la deficient gestió de l’Ajuntament en aquests 10 primers mesos de legislatura”, segons ha dit el portaveu socialista Jaume Mateu.

Mateu ha admès que “gent de Seny es va posar en contacte amb nosaltres i ens va demostrar la manca de confiança amb el PP, però no va passar d’aquí”. Tanmateix -afegeix Mateu- “és més que evident la mala relació entre socis i el desastre de gestió que els dos partits estan duent a terme. I qui en pateix les conseqüències és el poble de Sóller.”

Els socialistes de Sóller denunciam que el llistat de fracassos es fa cada vegada més llarg, els mesos passen i els dos partits del pacte només dediquen el seu temps, pagat per tots a preu d’or, a les seves baralles internes. Exigim que es deixin de renou i bregues i es posin a fer feina d’una vegada per totes.

 

 

Leave a Reply