Els socialistes d’Alaró denuncien el mal estat de les instal·lacions esportives municipals

Des de l’Agrupació local lamenten la “deixadesa” i “el poc manteniment” de l’Ajuntament amb les instal·lacions esportives municipals

Els socialistes d’Alaró han denunciat la “deixadesa” i el “poc manteniment” de les instal·lacions esportives del poble per part de l’Ajuntament governat pel Partit Popular. Des de l’Agrupació han declarat que “les instal·lacions esportives municipals es troben en molt mal estat”.

Els socialistes recorden que “el Consell de Mallorca, governat per la socialista Catalina Cladera, va fer moltes inversions a Alaró amb els Plans Renove de les instal·lacions esportives. Ara, li toca a l’Ajuntament mantenir aquestes instal·lacions”.

Des de l’Agrupació Socialista d’Alaró critiquen que en campanya electoral el PP es penjava les medalles de les millores i, ara, es veu com aquestes millores no s’han mantingut. Els socialistes comenten que “el camp de futbol 7 no té els acabats corresponents, la gespa del camp de futbol 11 presenta deficiències per falta de manteniment i aquest estiu s’han hagut de fer retocs a la piscina municipal a causa de les moltes caigudes i talls als peus dels usuaris”.

Per aquest motiu, els Socialistes d’Alaró han presentat propostes de millora com la instal·lació urgent parquet al 2n pavelló, la instal·lació de baranes a totes les grades del camp de futbol, la construcció d’una coberta a la grada de rere la porteria així com la instal·lació d’una xarxa de protecció.

A part, han reclamen la renovació de la pista de tenis, la millora de pista d’skate i voltants, la construcció d’un gimnàs i sales pels esportistes en general i Encoixinar totes les parets del camp de futbol 11.

Finalment, han proposat augmentar les subvencions esportives, la creació d’un Protocol d’Emergència (fa mesos que l’han reclamat i és obligatori), la col·laboració amb una entitat bancària per facilitar a les famílies el pagament de les quotes anuals dels clubs esportius i plantejar a l’Ajuntament el canvi de contracte i nou concurs d’explotació del bar del camp de futbol per mor de les constants queixes rebudes.

Leave a Reply