Els socialistes d’Alaró lamenten la manca de rigor del PP per no haver aprovat encara el pressupost d’enguany

L’Ajuntament d’Alaró, governat per majoria absoluta del PP, no disposa de pressupost de 2024. El portaveu socialista, Andreu Vidal, lamenta aquest fet i exigeix major diligència i organització a l’equip de govern municipal. Vidal acusa al batle Llorenç Perelló de ser el responsable de la manca de rigor en la gestió del municipi “en haver acceptat els càrrecs de l’administració autonòmica que l’impedeixen estar centrat en la batlia d’Alaró”

Els Socialistes d’Alaró lamenten que entrats al mes de febrer, l’Ajuntament de la localitat, amb majoria absoluta del PP, no hagi aprovat el pressupost de 2024. “S’han de ‘posar les piles’ i començar a fer feina”, ha dit el portaveu socialista a Alaró, Andreu Vidal.

El PP d’Alaró no te cap excusa per demorar l’entrada en vigor dels comptes de 2024. “Que no tinguem pressupost i ni tant sols un esborrany en un Ajuntament amb majoria absoluta del PP demostra el desgavell de la gestió del consistori, per que no l’han de pactar amb cap altra força, depèn només d’ells”, ha afirmat Vidal.

Els Socialistes d’Alaró ja havien alertat repetidament de la situació de desgovern que pateix el municipi. “Aquests set mesos de gestió han anat confirmant un equip de govern desbordat, que només sura gràcies a la feina dels funcionaris i del personal eventual”. Per Vidal, el fracàs de gestió a l’Ajuntament d’Alaró es demostra amb la incapacitat de tenir aprovat un pressupost en temps i forma i la causa es troba en “l’absència del batle Perelló en la gestió del dia a dia”. Perelló compatibilitza la batlia, amb la presidència de l’Institut d’Estudis Baleàrics i la del Fons Mallorquí de Cooperació, i aquesta multiplicitat de càrrecs afecta Alaró i les decisions que cal prendre per la gestió de l’Ajuntament, que queden aturades.

Vidal afirma que al PP “ja li va be no tenir pressupostos, per que d’aquesta manera es dediquen a fer pujades d’impostos i modificacions de crèdit per a suplementar partides”, que afecten un pressupost que encara no existeix. “Diu molt poc de la competència de l’equip de govern del PP que ni tant sols tinguem un esborrany del pressupost, quan tenen un equip de 9 regidors a la Sala”.

Leave a Reply