Els Socialistes d’Algaida reelegeixen Xesc Miralles com a Secretari General amb l’objectiu de continuar millorant Algaida, Pina i Randa des del govern municipal

Xesc Miralles: “Renovam l’executiva local amb la mirada posada a les eleccions del 2023”

L’Assemblea Socialista d’Algaida ha reelegit a Xesc Miralles com a Secretari General de l’agrupació. Miralles ha comentat: “renovam la comissió executiva local amb la clara intenció de seguir donant suport a l’equip de govern municipal pel compliment del pacte de govern”.

El Secretari General ha declarat també tenen en ment i ja s’han posat a treballar en una fita tan important com són les eleccions municipals de l’any 2023. Precisament, sobre les eleccions del pròxim any Miralles ha afegit que els socialistes d’Algaida volen seguir amb el projecte socialista i seguir treballant per millorar Algaida, Pina i Randa.

Cal recordar que els socialistes porten prop de tres dècades al capdavant de l’Ajuntament. L’actual batlessa, la socialista Maria Antònia Mulet, va camí de la seva tercera legislatura. A part de la batlessa, l’actual equip de govern està compost per cinc regidors socialistes (Margalida Garcias, Jaume Lliteras, Margarita Fullana, Llorenç Gil i Catalina Pastor).

Així, la Comissió Executiva Socialista queda de la següent manera: Xesc Miralles Mascaró com a Secretari General; Jaume Lliteras Ballester com a Secretari d’Organització i Maria Antònia Mulet Vich com a Secretària de Política Municipal.

Van acompanyar a l’Executiva Local alguns membres de la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca: Javier de Juan, vice secretari general; Antònia Sastre, secretària d’organització i acció electoral i Tolo Aguilar, secretari de coordinació territorial.

Leave a Reply