Els Socialistes de Lloseta elegeixen Chema Muñoz com a Secretari General

Chema Muñoz: “El meu objectiu és continuar sent el batle de Lloseta en les eleccions de 2023 per poder seguir fent feina pel llosetins i llosetines”

L’Assemblea Socialista de Lloseta ha elegit a Chema Muñoz com a Secretari General de l’agrupació. Muñoz ha comentat: “la feina de la nova executiva és continuar fent feina pel poble amb la mira posada a les eleccions de 2023 amb l’objectiu de revalidar la batlia a Lloseta”.

Muñoz ha afegit: “Vull donar les gràcies a tots els militants i simpatitzants del partit per depositar la seva confiança amb mi i per fer-nos costat en aquests darrers anys tan difícils per tots”.

Duran l’Assemblea, la Federació Socialista de Mallorca ha volgut      tenir un record per l’anterior Secretari General de l’agrupació a Lloseta, Antonio Sales, que va morir a finals de 2020. Se li va fer entrega d’un ram de flors a la seva vídua, Antònia Serra.

Així, la Comissió Executiva Socialista queda de la següent manera: Chema Muñoz com a Secretari General; Paquita Campins com a Secretari d’Organització; Antònia Massanet com a Secretària de Política Municipal i Francesc Abolafio com a Vocal.

Van acompanyar a l’Executiva Local alguns membres de la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca: Marc López, secretari de política municipal; Antònia Sastre, secretària d’organització i acció electoral i Tolo Aguilar, secretari de coordinació territorial.

Leave a Reply